Image
Magnus Pettersson.
Magnus Pettersson. Bild: Savills

Savills tecknar uthyrningsuppdrag med Bockasjö

Uthyrning Savills har tecknat exklusiva avtal med Bockasjö gällande uthyrning av logistikfastigheter i Rosersberg och Eskilstuna logistikpark.
Publicerad den 10 Maj 2022
Annons
Image

Uppdraget avser uthyrning av två logistikfastigheter. Den ena fastigheten kommer att byggas i Rosersberg, den andra fastigheten kommer att byggas i Eskilstuna Logistikpark.

Fastigheterna, som kommer att stå klara under Q3-Q4 2023, kommer att ha en uthyrningsbar yta om totalt 34 000 kvadratmeter.
– Vi är självklart riktigt glada över att ha fått förtroendet att arbeta med Bockasjö i dessa projekt, säger Magnus Pettersson på Savills. Det är fortsatt stor efterfrågan på moderna Logistikfastigheter, dessa fastigheter ligger i rätt lägen och byggs enligt högsta kravspecifikation.
– Vi ser fram emot samarbetet med Savills och hoppas kunna välkomna nya hyresgäster till dessa fastigheter, säger Joakim Hedin på Bockasjö.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Savills Sweden AB på Branschguiden

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda och över 600 kontor i 70 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt projekt.

Läs mer på savills.se

Läs mer om Savills Sweden AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Fastighetsbolaget på frammarsch i textilstaden

Bolag Delar av Borås centrum står inför en spännande utveckling de närmaste åren då Pulsen Fastigheter ska förtäta med närmare 60 000 kvadratmeter bostäder och kommersiella ytor. Nyligen avslutades samrådet för den detaljplan som håller på att tas fram, och här berättar Pulsens vd Christer Södeliden mer om planerna för området – och hur bolaget siktar på att växa i övrigt framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige