Image

Savills rekryterar från Newsec

Karriär Savills har rekryterat Gabrielle Hemmerlind till tjänsten som Head of Office Agency för Sverige.Hon kommer närmast från en roll som Leasing Manager på Newsec.
Publicerad den 26 Maj 2015
Gabrielle Hemmerlind. Bild: Newsec.
Gabrielle Hemmerlind.

Gabrielle Hemmerlind har mer än 14 års erfarenhet från bolag som DTZ, Cushman & Wakefield och Newsec. Hon har även varit nominerad till Årets uthyrningskonsult.

- Gabrielle har stora kunskaper om och ett suveränt track record från den svenska kontorsmarknaden vilket kommer att bli en stor tillgång för Savills, säger Anders Nyström, vd på Savills i Sverige.

- Diskussion pågår med ytterligare ett par seniora samt några semi-seniora
uthyrare som skall stärka både vårt varumärke och vår verksamhet, säger Anders Nyström.

- Det skall bli väldigt spännande att få ansvaret för att utveckla och bygga vidare uthyrningsorganisationen”, säger Gabrielle Hemmerlind.

Gabrielle Hemmerlind kommer att ingå i ledningsgruppen och vara placerad på Savills Stockholmskontor på Sergels Torg 12 och börjar sin anställning den 17 augusti.


Ämnen

Savills Sweden AB på Branschguiden

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda och över 600 kontor i 70 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt projekt.

Läs mer på savills.se

Läs mer om Savills Sweden AB på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Biogen koldioxid ska fångas in när Fabege vill minska klimatavtrycket

Energi/miljö I februari tecknade Fabege ett avtal med Stockholm Exergi. Avtalet handlar om infångande av biogen koldioxid, också känt som bio-CCS (efter det engelska namnet "bio energy with carbon capture and storage"). Fabege ser det här som en tydlig avsiktsförklaring och ett viktigt steg för att nå de egna klimatmålen till 2030. Men vad är egentligen bio-CCS?

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige