Image
Bild: Savills

Savills anställer ny analyschef

Bolag Savills har rekryterat Maryrose David som Head of Research.
Publicerad den 31 Augusti 2021
Maryrose David. Bild: Savills
Maryrose David.

Maryrose David har en civilingenjörsexamen inom samhällsbyggnad från KTH och har en bakgrund inom främst research och strategisk rådgivning, närmast från Newsec.
– Det är riktigt kul att få välkomna Maryrose till bolaget. Det händer mycket i marknaden och efterfrågan på snabba och insiktsfulla analyser är hög. Maryrose är helt rätt person för jobbet, säger Niklas Samuelsson, vd för Savills Sverige.

Maryrose David tillträdde sin tjänst den 23 augusti.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Savills Sweden AB på Branschguiden

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda och över 600 kontor i 70 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt projekt.

Läs mer på savills.se

Läs mer om Savills Sweden AB på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Dystra siffran blottar mager start för finska transaktionsåret

Bolag Den finska transaktionsmarknaden började sakta in under Q3 2022 och hittills under 2023 har aktiviteten varit skral med en transaktonsvolym på ynka 300 miljoner euro, drygt tre miljarder kronor. För helåret 2022 nådde den finska marknaden upp i en volym på 7,2 miljarder euro. Hanna Kaleva på KTI berättar mer om det finska fastighetsåret 2022 och utsikterna för 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige