Image

Rikshem bygger hyresrätter av äldreboende

Bygg/Arkitektur Rikshem bygger om ett tidigare äldreboende i Uppsala till 31 hyresrätter.
Publicerad den 14 April 2014

De nyrenoverade lägenheterna är på 1-2 rum och kök till en yta mellan 31-69 kvadratmeter. Varje lägenhet är utrustad med balkong.

- Byggnaden i Eriksberg har tidigare haft en annan användning och nu har vi fått möjligheten att skapa nya hyresrätter i ett attraktivt bostadsområde i Uppsala. Det känns fantastisk kul att bidra till bostadsutvecklingen, säger Malin Söderman, Rikshems regionchef i Uppsala.

- Detta är ytterligare ett bevis på Rikshems prioritering att göra investeringar i Uppsala som är landets näst starkaste bostadsmarknad efter Stockholm, säger Ilija Batljan, vice vd för Rikshem.

Lägenheterna finns tillgängliga för sökande i Rikshems bostadskö från den 11 april och är inflyttningsklara under juli månad 2014.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Rikshem AB på Branschguiden

Rikshem är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Vi äger, förvaltar och utvecklar bostäder och samhällsfastigheter i utvalda kommuner. Där erbjuder vi tryggt, trivsamt och flexibelt boende i attraktiva lägen. Rikshem ägs av Fjärde AP-fonden och AMF. Läs mer på rikshem.se

Läs mer om Rikshem AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Så blir Rånes framtid efter Amastens ledningsrockad

Bolag SBB har beslutat om den framtida ledningen för Amasten och valt att ersätta Mikael Rånes med Lars Thagesson som vd. Mikael Rånes berättar själv för Fastighetssverige hur den närmaste framtiden blir.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY