Image

Riksbyggen byggstartar i Västra Hamnen

Bostäder Nu startar Riksbyggen byggandet av BRF Kikaren och BRF Kryssaren som tillsammans kommer att bestå av 153 bostadsrätter.
Publicerad den 29 Januari 2018
BRF Kryssaren och BRF Kikaren i kvarteret Upptäckaren, Västra Hamnen.
Bild: Riksbyggen
BRF Kryssaren och BRF Kikaren i kvarteret Upptäckaren, Västra Hamnen.

– Riksbyggen tror starkt på Malmö och Öresundsregionen vilket inte minst märks i det stora antalet pågående och planerade bostadsprojekt i området. Det är mycket glädjande att vi nu kan starta byggandet av ytterligare två bostadsrättsföreningar i en av Malmös mest snabbväxande stadsdelar, säger Leif Linde, vd för Riksbyggen.

BRF Kikaren kommer att bestå av 75 lägenheter med inflyttning sommaren 2020. BRF Kryssaren kommer att bestå av 78 bostadsrätter, och även här är planerad inflyttning sommaren 2020.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Artikelserien del 4: Från ruinens brant till lyckad rekonstruktion

Bolag Ett turbulent år. Så kan man sammanfatta året mellan 2019 till 2020 för Real Holding. Men de lyckades vända på skutan trots att rekonstruktionen tog mer än ett år att genomföra. Det läser du här mer om i Fastighetssveriges fjärde del i artikelserien om konkurser och rekonstruktioner vi minns.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige