Image

Profi Fastigheter rekryterar fyra

Bolag Profi Fastigheter växer och förstärker organisationen med fyra personer inom affärsutveckling, fastighetsförvaltning och ekonomi. 
Publicerad den 24 Februari 2017
Thomas Sipos. Bild: Profi Fastigheter
Thomas Sipos.

Erika Held ansluter till affärsutvecklingsgruppen och tillträder tjänsten som fastighetsutvecklare i tidiga skeden, hon kommer närmast från Areim.

Krister Persson ansluter till affärsutvecklingsgruppen och tillträder en tjänst som analytiker med fokus på transaktioner. Han kommer senast från JLL Debt & Financial Advisory.

Vane Kostovski tillträder en tjänst som fastighetsförvaltare och kommer närmast från Unibail Rodamco där han de senaste åren har varit centrumchef för Nacka Forum.

Gabriella Andersson har anställts som controller på ekonomiavdelningen och kommer närmast från KPMG. 

– Vi har det senaste halvåret vuxit kraftfullt genom förvärv av fastigheter med mer än 150 000 kvadratmeter lokalytor och 23 hektar mark samtidigt som vi mycket på gång i vårt övriga bestånd. Därför är det extra roligt att välkomna dessa fyra nya kompetenta medarbetare som stärker vår befintliga organisation ytterligare, säger Thomas Sipos, vd för Profi Fastigheter.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Colliers-toppen: Då vänder fastighetsmarknaden

Bolag Transaktionsmarknaden i Norden är den svagaste på ett decennium och någon särskilt stor ljusning väntar sig inte Colliers under det avslutande kvartalet, även om de väntar sig att det blir det starkaste på året och att ungefär tio miljarder euro ska omsättas fram till årsskiftet. För Fastighetsmarknaden som helhet dröjer det innan återhämtningen är här, först ska börsen och sedan obligationsmarknaden rätta till sig, det berättade Colliers nordiska vd Bård Bjølgerud under bolagets senaste Nordic Outlook-presentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige