Image

Profi Fastigheter rekryterar två

Bolag Profi Fastigheter förstärker fastighetsorganisationen med Klas Modin och Lisa Tegnér.
Publicerad den 28 September 2017
Klas Modin och Lisa Tegnér. Bild: Profi Fastigheter
Klas Modin och Lisa Tegnér.

Under det senaste året har Profi Fastigheters förvaltade lokalyta vuxit med drygt 150 000 kvadratmeter samtidigt som flera utvecklingsprojekt gått in i intensivare skeden.

Klas Modin har tillträtt tjänsten som fastighetsutvecklare med affärsområdesansvar för Bredden/InfraCity. Han har en bred erfarenhet från fastighetsbranschen, är utbildad ekonom och kommer närmast från Newsec Asset Management.

Lisa Tegnér har tillträtt rollen som biträdande förvaltare, hon har en kandidatexamen från KTH där hon läst Fastighet och Finans.

– Det är verkligen roligt att välkomna Lisa och Klas som på ett utmärkt sätt kompletterar vårt befintliga team. Vi är inne i ett oerhört spännande skede där vi vuxit kraftfullt samtidigt som vi driver många stora utvecklingsprojekt, säger Thomas Sipos, vd för Profi Fastigheter.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Domstolen: Domstolsverket gjorde felaktig upphandling med Castellum

Juridik Det var vid upphandlingen inför byggnationen av en ny domstolsbyggnad i Jönköping som Domstolsverket genom att inte konkurrensutsätta samtliga delar av en upphandling har genomfört en otillåten direktupphandling med Castellum. Domstolsverket menar att de kunnat använda sig av hyresundantaget.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige