Image

Profi i flera uthyrningar i Infracity

Uthyrning Profi Fastigheter har tecknat hyresavtal med Kia Motors om 3 000 kvadratmeter kontor, showroom och verkstad i Bredden/InfraCity. Samtidigt flyttar Expeditors International in.
Publicerad den 9 Mars 2017
Annons
Image
Bredden/Infracity. Bild: Profi Fastigheter
Bredden/Infracity.

I och med uthyrningen utökar Kia Motors sin befintliga etablering och flyttar under tredje kvartalet i år in i sina nya aktivitetsbaserade kontorslokaler, samtidigt som befintligt showroom och verkstadsytor uppgraderas.

Hyresavtal har även tecknats med Expeditors International som hyr 800 kvadratmeter kontor för bolagets svenska huvudkontor. Bolaget tillträder sina nya lokaler under tredje kvartalet i år, och flyttar då från Arlandastad.

– Vi är glada att utöka relationen med Kia Motors som ser Bredden/InfraCity som en strategiskt bra plats för sin verksamhet samtidigt som vi hälsar Expeditors International välkomna som hyresgäster. Det är tydligt att läget i Bredden är intressant för internationella företag, med den goda tillgängligheten till såväl Stockholm City som Arlanda och därmed resten av världen, säger Thomas Sipos, vd för Profi Fastigheter.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Skoglund: Så här många tjänster minskar vi med

Bolag JM upplever att den svenska marknaden är lite bättre än vad de trott. Men i Norge måste de spara. Företagets vd Johan Skoglund berättar mer för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY