Image

Profi i flera uthyrningar i Infracity

Uthyrning Profi Fastigheter har tecknat hyresavtal med Kia Motors om 3 000 kvadratmeter kontor, showroom och verkstad i Bredden/InfraCity. Samtidigt flyttar Expeditors International in.
Publicerad den 9 Mars 2017
Bredden/Infracity. Bild: Profi Fastigheter
Bredden/Infracity.

I och med uthyrningen utökar Kia Motors sin befintliga etablering och flyttar under tredje kvartalet i år in i sina nya aktivitetsbaserade kontorslokaler, samtidigt som befintligt showroom och verkstadsytor uppgraderas.

Hyresavtal har även tecknats med Expeditors International som hyr 800 kvadratmeter kontor för bolagets svenska huvudkontor. Bolaget tillträder sina nya lokaler under tredje kvartalet i år, och flyttar då från Arlandastad.

– Vi är glada att utöka relationen med Kia Motors som ser Bredden/InfraCity som en strategiskt bra plats för sin verksamhet samtidigt som vi hälsar Expeditors International välkomna som hyresgäster. Det är tydligt att läget i Bredden är intressant för internationella företag, med den goda tillgängligheten till såväl Stockholm City som Arlanda och därmed resten av världen, säger Thomas Sipos, vd för Profi Fastigheter.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Newsec-profilen: Därför är standardiserad digitalisering nödvändig

Teknik Fastighetsbranschen står inför ett förändringstryck och måste leva upp till myndigheternas och hyresgästernas krav. Men just nu råder en nybyggaranda när det gäller digitalisering i branschen och det saknas tydliga ramar och regler. Christoffer Börjesson är head of digital accelerator på Newsec och har tydliga tankar om hur digitaliseringen bör standardiseras för att lyckas uppnå målet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige