Image

Premiär för Nya Frölunda Torg i dag

Event I dag klipps bandet för Nya Frölunda Torg. Sedan det första spadtaget för omgörningen togs 2007 har butiksantalet vuxit från 115 till 200.
Publicerad den 20 April 2011

Sedan första spadtaget i oktober 2007 har Diligentias Frölunda Torg i Göteborg berikats med två nya huskroppar med både butiker och caféer, ett salutorg, en ombyggd spårvagnshållplats, ett nytt stadsdelstorg samt ett parkeringsgarage. Ett parkeringshus med 750 platser färdigställs lagom till julhandeln 2011.

– När vi klipper bandet erbjuder vi närmare 200 varierande butiker. Alla lokaler i de två nya handelshusen är uthyrda. Det visar hur attraktivt Nya Frölunda Torg är, säger centrumchefen David Schongin.

Totalt har det investerats över 1,1 miljarder kronor i omgörningen.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Eastnines orubbliga tro på kontor – så ska de växa framöver

Bolag Efter höstens försäljning av innehavet i ryska bolaget MFG och med en ny affärsplan i ryggen står Eastnine redo att växa rejält framöver. För Fastighetssverige berättar vd:n Kestutis Sasnauskas om de ambitiösa tillväxtmålen, varför man har en sådan benhård tro på kontorssegmentet och vilken typ av transaktioner som bolaget tittar på framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige