Image

Pilotage fortsätter att växa

Bolag Till kontoret i Göteborg rekryteras Mikael Gabrielii och Andreas Thoursie.
Publicerad den 13 Maj 2016

Mikael Gabrielii kommer närmast från Ågren och får primärt rollen som projektledare. Hans erfarenhet inom fastighetsutveckling från Skanska och som etableringschef på Lindex gör att han också blir en värdefull tillgång för uthyrningsverksamheten inom Pilotage Leasing. Mikael Gabrielii kommer under 2016 att ha fokus på projektet Eurostop i Halmstad.

Andreas Thoursie är en erfaren projektledare som närmast kommer från WSP Management. Andreas kommer arbeta med det nya projektet A6 center i Jönköping.
Lite mer än tre år efter starten med två anställda har Pilotage nu 15 medarbetare.

– Vi har hela tiden sagt att vi ska vara 15 anställda och ha 25 miljoner kronor i omsättning vid utgången av 2016. Jag är stolt över att vi redan levererat den första delen och övertygad om att vi når den andra också, säger vd Michael Swall.

Pilotage hanterar projektvolymer på mer än två miljarder kronor i uppdrag över hela landet. Nu fyller man på med nya projekt som stärker bolagets profil ytterligare:

- Tenant Management och Tenenant Coordination med komplett projektledningsansvar för samt¬liga hyresgäster i i samband med tillbyggnad och modernisering av A6 center i Jönköping. Uppdragsgivare är Alecta.

- Företrädare för Ernst Rosén i detaljplane- och konceptarbetet i projektet Oceanen i Göteborg, där Ernst Rosén som en av fyra fastighetsägare ska utveckla en ny stadsdel efter nedsänkning och överdäckning av Götaleden i centrala staden.

– Vårt huvudfokus på handelsfastigheter gör oss unika i branschen. Med projekt som Oceanen kan vi växa och bredda verksamheten, och därmed stärka vårt totala erbjudande ytterligare, säger Michael Swall.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige