Image
Lisa Dickson Dolietis ansluter till Fredrik Forslings Pilotage Leasing.

Pilotage rekryterar från Västtrafik

Karriär Pilotage Leasing rekryterar Lisa Dickson Dolietis, närmast från Västtrafik i Göteborg där hon har ansvarat för den kommersiella delen i bolaget.


Pilotage rekryterar regionchef och öppnar i Jönköping

Karriär Pilotage rekryterar Hanna Hansson som ny regionchef Väst med placering i Göteborg. Bolaget öppnar även ett kontor i Jönköping med Henrik Werneskog som regionchef.


Pilotage får nya uppdrag

Bolag Pilotage lägger till Grosvenor och Citycon på listan över uppdragsgivare. Dessutom stärker man upp kontoret i Göteborg.


Pilotage plockar in Jessica Liljeblad

Karriär Jessica Liljeblad förstäker Pilotagekoncernens verksamhet inom uthyrning och kommersiell rådgivning.


Pilotage fortsätter att växa

Bolag Med två nya rekryteringar är Pilotage i förtid framme vid ett av sina offensiva delmål: 15 anställda vid utgången av 2016.


Vill bli marknadsledande inom handelsfastigheter

Karriär I och med starten av Pilotage Leasing, med Fredrik Forsling som vd, blir Pilotage heltäckande inom köpcentrumprojekt.


Forsling blir vd för nytt leasingbolag – Stork ersätter

Karriär Eurocommercials uthyrningschef Fredrik Forsling blir vd för en nystartad leasingavdelning på ett konsultföretag. Han efterträds på Eurocommercial av Kati Stork.


Pilotage fortsätter att växa

Bolag Pilotage Development gör ytterligare tre nyckelrekryteringar till kontoret i Stockholm. De nya medarbetarna har alla tidigare jobbat med Mall of Scandinavia.


Nya uppdrag för Pilotage Development

Bolag Projektledningskonsulten Pilotage får fyra nya uppdrag i handelsprojekt.


Pilotage fortsätter expandera

Karriär Projektledningskonsulten Pilotage Development rekryterar tre nya personer till sina kontor i Stockholm, Göteborg och Örebro.


Pilotage växer genom nya fastighetsuppdrag

Bolag Pilotage, ett fristående projektlednings- och utvecklingsbolag inom framförallt detaljhandelsfastigheter, har fått nya uppdrag och fördubblat antalet medarbetare under hösten.