Image

Pilotage fortsätter att växa

Bolag Sven Magnusson, Karin Jönsson-Loo och Gustaf Leissner heter de nya medarbetarna på Pilotage.
Publicerad den 11 Januari 2016

Sven Magnusson, erfaren konsult och projektledare, är ny affärsansvarig. Han kommer närmast från Peab och rollen som projekteringsledare på Mall of Scandinavia.
Karin Jönsson-Loo, tidigare på Sweco, och Gustaf Leissner är nya projektledare. Båda kommer precis som Sven Magnusson närmast från roller i Mall of Scandinavia-projektet.

Därmed är Pilotage Development nu, bara tre år efter starten med två anställda, uppe i 14 medarbetare. Omsättningen för 2015 blev över 23 miljoner kronor.
– Vi har hela tiden sagt att vi ska vara 15 anställda och ha 25 miljoner kronor i omsättning vid utgången av 2016. Det har vi nästan redan levererat, ett helt år i förväg. Jag är säker på att vi når den sista biten som är kvar också. Sedan är det dags att sätta nya offensiva mål, säger vd:n Michael Swall.

Pilotage har också hunnit med att vara nominerat i kategorin Årets Konsult på NCSC:s Awards 2015 och har flera tunga prestigeuppdrag på meritlistan. Ett exempel är Mall of Scandinavia som invigdes under hösten, men där en hel del arbete fortfarande återstår.

– Vårt huvudfokus på handelsfastigheter är unikt i branschen. Vi kommer att fortsätta växa, genom nya stora projekt med också genom att bredda vår verksamhet, något som vi hoppas kunna berätta mer om inom kort, säger Michael Swall.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige