Image

Pilotage växer genom nya fastighetsuppdrag

Bolag Pilotage, ett fristående projektlednings- och utvecklingsbolag inom framförallt detaljhandelsfastigheter, har fått nya uppdrag och fördubblat antalet medarbetare under hösten.
Publicerad den 6 November 2014

Uppdrag för Unibail Rodamco med Mall of Scandinavia, Steen & Ström med Galleria Boulevard och nu senast Eurocommercial och TIAA Henderson Real Estate har inneburit en väsentlig expansion för Pilotage. Genom tre nya medarbetare - Frida Tordai, Elenor Engde, och senast Peter Kihlström - stärker Pilotage sitt erbjudande av helhetslösningar inom projektutveckling för fastighetsägare inom detaljhandeln samt projektledning av kommersiella fastighetsprojekt.

- Det finns ett stort behov på fastighetsmarknaden av våra tjänster. Många stora projekt behöver extern projektledning. Under hösten har vi med nya uppdrag i vår portfölj beslutat att expandera verksamheten. Med Frida Tordai, Eleonor Engde och Peter Kihlström stärker vi vårt team och vårt erbjudande mot marknaden och kan ta oss an fler avancerade fastighetsprojekt, säger Michael Swall, vd på Pilotage Development.

Frida Tordai kommer närmast från rollen som projektledare hos Atrium Ljungberg och har gedigen erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen inom handel och kontor. Elenor Engde med tidigare erfarenheter som entreprenör och lång erfarenhet i rollen som projektledare på Ebab med ansvar för komplexa fastighetsprojekt. Den senaste i raden av rekryteringar är Peter Kihlström som har närmare 30 års erfarenhet från avancerade och komplexa fastighetsprojekt inom såväl detaljhandel som bostäder, både som anställd och som framgångsrik egenföretagare.

- Med ett nytt och större team hoppas vi kunna utveckla vår verksamhet ytterligare. Vi hoppas att våra nya medarbetares kompetens och nätverk snabbt ska bidra till nya affärer inte bara i Stockholm och Malmö utan i hela landet, säger Michael Swall, vd på Pilotage Development.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Hjärnan i fokus när AMF "labbar" framtidens kontor

Bygg/Arkitektur Med hjärnan i fokus. Så kan man kanske sammanfatta hur AMF Fastigheter tillsammans med Merry Monday tagit sig an det nya huvudkontoret. I hjärtat av Mood-huset så kommer kollegorna med start måndag välkomnas in i tre av årets årstider. Fastighetssverige var där för att få ta del av de tankar som format det framtidsspanande kontorslandskapet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige