Image

Pilotage plockar in Jessica Liljeblad

Karriär Pilotagekoncernen gör en ny värvning. Jessica Liljeblad förstärker från den 1 september Pilotage Leasings verksamhet inom uthyrning och kommersiell rådgivning.
Publicerad den 24 Augusti 2016

I januari i år breddade Pilotagekoncernen verksamheten med kommersiell rådgivning och uthyrning i nya bolaget Pilotage Leasing.

Nu ansluter Jessica Liljeblad som senior uthyrare. Jessica Liljeblad har gedigen erfarenhet inom handel, från etableringsverksamheterna hos Lindex och Scorett.
Närmast kommer hon från jobbet som etableringschef på Iduna.

– Det är ett steg helt i rätt riktning när vi nu ska utveckla Pilotage till att bli ledande inom uthyrning och kommersiella koncept, säger Fredrik Forsling, vd
Pilotage Leasing.

Pilotage Leasing arbetar med aktörer inom handelsfastigheter som Eurocommercial, Amasten, Next Step Group och Grosvenor.

– Pilotage Leasing är ett väldigt spännande bolag på uppgång. Med min bakgrund och kunskap om detaljhandeln ur ett hyresgästperspektiv känner jag att jag kan bidra i de tidiga kommersiella processerna, säger Jessica Liljeblad.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Hjärnan i fokus när AMF "labbar" framtidens kontor

Bygg/Arkitektur Med hjärnan i fokus. Så kan man kanske sammanfatta hur AMF Fastigheter tillsammans med Merry Monday tagit sig an det nya huvudkontoret. I hjärtat av Mood-huset så kommer kollegorna med start måndag välkomnas in i tre av årets årstider. Fastighetssverige var där för att få ta del av de tankar som format det framtidsspanande kontorslandskapet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige