Image
Ola Persson.
Ola Persson. Bild: SSM

Ola Persson har utsetts till CFO för K2A

Karriär Var tidigare anställd som CFO på SSM.
Publicerad den 24 Maj 2021

K2A Knaust & Andersson Fastigheter har utsett Ola Persson till ny CFO. Ola Persson tillträder rollen den 24 maj 2021 och ersätter därmed Ulrika Grewe Ståhl. Han kommer även ingå i K2A:s ledningsgrupp. Ola Persson var tidigare CFO på bostadsutvecklingsbolaget SSM som noterades på Nasdaq Stockholm 2017 och köptes upp av Amasten förra året.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

K2A på Branschguiden

K2A är en snabbt växande och långsiktig fastighetsägare som utvecklar hyresbostäder och samhällsfastigheter för egen förvaltning. Vår inriktning är välplanerade, yteffektiva hyresbostäder för alla typer av boenden i Sverige där efterfrågan är hög. Vi bygger Svanenmärkta hus i svenskt trä – ett förnybart material som används i en effektiv industriell process där vi tar ansvar från naturens egen produktion till färdig bostad. Det gör oss till det gröna fastighetsbolaget. En position vi är stolta över att förvalta och utveckla.

K2A är en modern version av den ga...

Läs mer om K2A på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

De är branschens högst belånade bolag

Lista Fastighetssverige har tittat närmare på de noterade fastighetsbolagens Q2-rapporter för att ta reda på hur hårt belånade de är. Här är hela listan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige