Image

Nya chefer på Eklandia

Karriär Eklandia startar en ny avdelning med fokus på projektutveckling. Hans Stridh internrekryteras som chef för avdelningen. Eklandia har också internrekryterat Marijana Rosenqvist som ny fastighetschef.
Publicerad den 29 Januari 2015
Marijana Rosenqvist och Hans Stridh. Bild: Eklandia
Marijana Rosenqvist och Hans Stridh.

– Eklandias nya projektutvecklingsavdelning kommer ledas av Hans Stridh, som har en bred erfarenhet av fastighetsmarknaden och har nyligen färdigställt vårt lyckosamma kontorsprojekt Aurora på Lindholmen. Vi har fyllt på vår projektportfölj med spännande kontors- och logistikprojekt och tack vare förstärkningen av vår organisation skapar vi förutsättningar för att Eklandia skall bli en dominerande aktör i Göteborgs stadsutveckling, säger Eklandias vd Cecilia Fasth.

Hans Stridh har arbetat på Eklandia sedan 1998, senast som ansvarig för ett av bolagets förvaltningsområden. Han tillträdde sin nya tjänst som projektutvecklingschef den 1 januari.

Eklandia har också utsett Marijana Rosenqvist som ny fastighetschef. Hon har arbetat på Eklandia sedan 1993, och haft diverse roller inom bolaget. Hon tillträdde sin tjänst som fastighetschef den 1 januari.

– Marijana har varit med under Eklandias tillväxtresa och bidragit på ett positivt sätt till utvecklingen av bolaget. Tack vare sin gedigna bakgrund och erfarenhet kommer hon också att komplettera vår ledningsgrupp på ett mycket bra sätt, säger Cecilia Fasth.

För närvarande pågår rekryteringen av ytterligare en fastighetschef till Eklandia, som är ett dotterbolag till börsnoterade Castellum.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Neobos strategi framåt: Först avyttring – sedan förvärv

Bolag Fastighetsbolaget Neobo fortsätter minska sina vakanser och öka sin uthyrningsgrad. Däremot redovisar bolaget ett betydligt lägre förvaltningsresultat under första kvartalet, jämfört med samma period året innan. Bolagets vd, Ylva Sarby Westman, säger till Fastighetssverige: – Vi måste arbeta med alla rader i resultaträkningen om vi ska lyckas.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige