Image

Nya bostäder i Flemingsbergsdalen

Bygg/Arkitektur Den första etappen av Hebas pågående bostadsprojekt i Flemingsbergsdalen, Huddinge, är nu klart för inflyttning.
Publicerad den 31 Oktober 2016
184 lägenheter är klara för inflyttning i Flemingbergsdageln. Bild: Heba
184 lägenheter är klara för inflyttning i Flemingbergsdageln.

Sammantaget byggs 184 lägenheter och 1 500 kvadratmeter lokaler i kvarteret, som kommer att stå helt klart till sommaren 2017.

Heba tillträder fastigheten sommaren 2017, men ansvarar redan nu för förvaltningen.

– Den första etappen om 47 lägenheter är nu klar och vi ser fram emot färdigställandet av hela kvarteret. Vi har ett gott samarbete med Skanska, som driver projektet på ett väldigt bra sätt. Hebas kvarter vid pendeltågsstatinen får en central placering i den omfattande utbyggnad av området som nu pågår, säger Lennart Karlsson, vd på Heba Fastighets AB.

- Anthon Näsström
anthon@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Heba Fastighets AB på Branschguiden

Heba är en långsiktig och erfaren fastighetsägare som utvecklar, äger och förvaltar bostäder och samhällsfastigheter i Stockholmsregionen, Uppsala och Mälardalen. Genom vårt kunnande erbjuder vi hållbara och trygga boenden att trivas i under livets olika faser. Vi skapar värde för ägare och samhälle genom nöjda hyresgäster, tryggare och attraktivare bostadsområden och förtroendefulla partnerskap.
Heba grundades 1952 och är sedan 1994 noterade på Nasdaq Stockholm AB Nordic Mid Cap.
Läs mer på: www.hebafast.se

Läs mer om Heba Fastighets AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Swedbank: Så kan hyreshöjningarna påverka inflationen

Ekonomi/Finansiering I fredags förra veckan var sista dagen för hyresvärdarna att skicka in framställan om hyresjusteringar inför 2023 års hyresförhandlingar. Fastighetsägarna Stockholm gick under september ut med en uppmaning om att fastighetsägare skulle efterfråga en hyreshöjning på 9,5 procent. Fastighetssverige har kollat närmare på hur det skulle påverka inflationen om Fastighetsägarna fick sin vilja igenom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige