Image

Ny vd för Real Xstate

Bolag Mattias Styrman har utsetts till ny vd för Real Xstate, som även har anställt en ny CFO. Samtidigt väljs två nya ledamöter in i styrelsen.
Publicerad den 6 April 2016

Mattias Styrmans bakgrund är främst från SEB där han bland annat varit riskkontrollchef och CFO på dotterbanken SEB Vilniaus Bankas 1999-2003. Sedan 2006 driver Mattias Styrman en konsultverksamhet och en egen fastighetsverksamhet.

Hans uppdrag i RealXstate kommer att vara tidsbegränsat till deltid och under sex månader. Mattias Styrman, som också ingår som ledamot i bolagets styrelse, har styrelsens uppdrag att skapa de nödvändiga rutiner och kontrollsystem som varit bolagets svaghet under sin tid på First North, att åter lista preferensaktierna på en lämplig marknadsplats samt med målsättningen att notera stamaktierna inom en sexmånadersperiod.

Joakim Dofs har anställts som ny CFO. Han har en ekonomie kandidatexamen inom bland annat redovisning och företagsekonomi och har arbetat under senaste fem åren som redovisningskonsult i små, medelstora och noterade bolag.

Mattias Styrman och Peter Heed har valts in i styrelsen.

Övriga ledamöter är Camilla Dofs och ordförande Tommy Hindrikes.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige