Image

Ny pusselbit på plats hos JLL

Bolag Efter värvningarna av Joacim Sjöberg och Christoffer Strömbäck rekryterar JLL nu Johan Undén till JLL Capital Markets Nordics.
Publicerad den 15 December 2017
Johan Undén. Bild: JLL
Johan Undén.

JLL Capital Markets fortsätter att rekrytera inom området för strategisk rådgivning och kapitalmarknadsnära transaktioner. Inledningsvis rekryterades Joacim Sjöberg som chef för JLL Capital Markets Nordics, därefter följde Christoffer Strömbäck, tidigare på Swedbank Corporate Finance.

Nu ansluter även Johan Undén som analytiker till teamet. Johan Undén kommer närmast från jobbet som investeringsanalytiker på hedgefonden Eikos där han bland annat följt de börsnoterade fastighetsbolagen i Norden. Första steget i skapandet av JLL:s nya team är därmed färdigt och teamet arbetar för högtryck med ett flertal strukturaffärer.

– Vi välkomnar Johan till JLL och vi kan glatt konstatera att den satsning vi valt att göra på mer kapitalmarknadsnära transaktioner redan bär frukt och vi förväntar oss en betydligt högre aktivitetsnivå inom detta segment under kommande tid, säger Daniel Gorosch, vd för JLL Sverige.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Partnertext

Framtidens laddsystem för elbilar

Presenteras av ChargeNode

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Cibus tillväxtplaner efter nya storköpet

Bolag Cibus fortsätter göra stora portföljförvärv. Efter att ha köpt 72 fastigheter i Finland från Sagax berättar vd:n Sverker Källgården om tillväxtstrategin, den nya storägaren, planerna för andra halvåret 2021 och om expansionsmöjligheter till Norge och Danmark.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY