Image

Ny hyresgäst till Sickla Köpkvarter

Uthyrning Nu stärker Sickla utbudet inom design och inredning när den internationella inredningskedjan Boconcept öppnar ny butik i kvarteret. 
Publicerad den 26 Juni 2018
Sickla Köpkvarter. Bild: Atrium Ljungberg
Sickla Köpkvarter.

Just nu pågår en omfattande utveckling av Sickla. Förutom bostäder på Nobelberget uppförs även Nordic Choice Hotels Tapetfabriken samt Curanten, en galleria med fokus på vård och hälsa. Handelsplatsen har också stärkt sitt utbud med flertalet nyöppningar, bland andra Paradiset, Sveriges största ekologiska matbutik, Velo & Oxygen och Svenssons i Lammhult som öppnade i helt nya lokaler. Näst på tur är Boconcept som slår upp portarna i mitten av september.

– Vi är väldigt glada att ett så uppskattat varumärke som Boconcept etablerar sig i Sickla. Vi har positionerat oss som en plats med starkt fokus på hantverk, design och inredning och här blir Boconcept ett perfekt komplement till det övriga utbudet, säger René Stephansen, marknadsområdeschef på Atrium Ljungberg.

Boconcept grundades i Danmark 1952 och har sedan dess etablerat mer än 300 butiker runt om i världen. I dagsläget finns kedjan i 65 länder och har mer än 600 anställda. Den nya butiken om knappt 300 kvadratmeter i Sickla blir den andra av två i Stockholm.

– Vi gillar Sickla för atmosfären, det geografiska läget och för den goda tillgängligheten. Sickla är helt enkelt en trevlig destination med cool arkitektur och inredning i sitt dna. Vi ser fram emot att välkomna alla kunder till vår nya fantastiska butik, säger Mimmi Lobendahl, vd för Boconcept Stockholm.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige