Image

Atrium Ljungberg hyr ut i Sickla

Uthyrning Business Lounge är ett co-working space och kontorshotell som varit verksamt i Sickla sedan 2014. Det nya hyresavtalet innebär att Business Lounge utökar sin verksamhet hos Atrium Ljungberg.
Publicerad den 9 Februari 2018
Atrium Ljungberg hyr ut i Sickla. Bild: Atrium Ljungberg
Atrium Ljungberg hyr ut i Sickla.

I de nya lokalerna erbjuder nu Business Lounge med grundaren Carl Johan Eiderbrant över 60 arbetsplatser i Sickla, fördelade på aktivitetsbaserade drop-in-platser och egna kontorsrum.

– En stor fördel med Sickla är att allt finns nära, inte minst i form av köpkvarteret, kommunikationer och närheten till naturen. Det finns också en puls här med grannar som Atlas Copco, Intrum Justitia och gymnasieskolorna i Kunskapsgallerian, säger Carl Johan Eiderbrant, grundare Business Lounge.

– Business Lounge har ett koncept som är efterfrågat i Sickla och Carl Johan Eiderbrants höga servicenivå är framgångsrik. Vi fortsätter att skapa en levande stadsdel av Sickla genom att blanda olika verksamheter, stora och små företag, handel, bostäder och kultur, säger Camilla Waxin, uthyrare Atrium Ljungberg.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige