Image

Ny finansdirektör på D Carnegie & Co

Karriär D Carnegie & Co, som är på väg att ta Stendörrens bostadsbestånd till börsen, har rekryterat Per-Axel Sundström till posten som finansdirektör (CFO).
Publicerad den 12 Februari 2014
Per-Axel Sundström. Bild: D Carnegie
Per-Axel Sundström.

Sundström tillträdde tjänsten i måndags.

Per-Axel Sundström är 57 år och civilekonom med inriktning på redovisning och finansiering.

Han har sedan 1997 arbetat som ekonomichef och CFO på ett flertal företag, bland annat på IMG (International Marine Group AB) under perioden 2007-2013, där han också ingick i koncernledningen.

Uppdraget omfattade även rollen som CFO för Investment AB Karlsvik koncernen. Han har också ett förflutet som ställföreträdande vd och ekonomichef inom Permascand Laser AB, ett bolag inom Akzo Nobel-koncernen.

Han kommer närmast från EDTS (European Drug Testing Service AB) där han varit ekonomichef.

- Vi är mycket nöjda med rekryteringen av Per-Axel Sundström som CFO. D Carnegie & Co är inne i en spännande expansionsfas med en etablerad verksamhet i ny bolagsstruktur. Per-Axels erfarenhet kommer bli betydelsefull i vår verksamhet och i våra förvärvs- och noteringsplaner, säger Ulf Nilsson, vd för D Carnegie & Co i en kommentar.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

De vinner prestigeuppdrag när börsjätten bygger höghus

Bygg/Arkitektur Skanska siktar på 30 000 kvadratmeter förtätning med kongresscenter och hotell i centrala Lund. Läs om vilket kontor som står bakom det vinnande arkitektförslaget och se bilder på det ambitiösa projektet i direkt anslutning till Lund C.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY