Image

D Carnegie hoppas på notering före påsk

Bolag Den här veckan tar D Carnegies styrelse beslut om en notering på First North. - Jag hoppas på en notering på First North redan före påsk, säger vd Ulf Nilsson.
Publicerad den 25 Mars 2014
Ulf Nilsson. Bild: Nicklas Tollesson
Ulf Nilsson.

För någon vecka sedan blev apportemissionen klar och fastigheter för tre miljarder kronor lyftes över från Broadgate Stendörren, skriver Dagens Industri.

D Carnegie räknar med att få in en halv miljard kronor i samband med noteringen.
- Det räcker för att fördubbla vårt fastighetsbestånd, men vi vill växa mer än så, säger Ulf Nilsson till Dagens Industri.

Läs en längre intervju med Ulf Nilsson och Stendörrens vd Knut Pousette i Fastighetssveriges senaste pappersmagasin här. Du hittar intervjun på sidan 48.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Stendörren Fastigheter på Branschguiden

Stendörren Fastigheter AB (publ) är ett fastighetsbolag noterat på Nasdaq Stockholm, Mid Cap, som äger, förvaltar och utvecklar lagerlokaler, logistik, industrilokaler och kontorslokaler i Storstockholm och Mälardalen. På Stendörren söker vi alltid den bästa lösningen för våra hyresgäster och anpassar våra hyreslokaler efter deras behov, inte bara för att optimera effektivitet och lönsamhet, utan även trivsel och arbetsglädje.

Våra lokaler finns främst i Storstockholm och Mälardalen i bland annat Högdalen, Veddesta, Upplands-Bro, Uppsala, Enköping, Västerås, Flen ...

Läs mer om Stendörren Fastigheter på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Botryggs utmanande läge – pausar tre projekt i storstäderna

Bygg/Arkitektur På grund av det rådande marknadsläget har Botrygg tagit beslut om att pausa nyproduktion i Göteborg och Stockholm. För Fastighetssverige berättar vd:n Adam Cocozza om bakgrunden till beslutet, de utmanande faktorerna som tynger verksamheten och vad som krävs för att projektstarterna ska kunna komma igång igen under 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige