Image
Bild: NCC

Nu nästan hälften uthyrt i nya Triangeln

Uthyrning NCC har tecknat ytterligare fem hyresavtal i nya Triangeln i Malmö. Därmed är nästan hälften av ytorna uthyrda.
Publicerad den 12 December 2011
Bild: NCC
Nya Triangeln i Malmö. Illustrationer: Fojab/NCC. Bild: Fojab/NCC
Nya Triangeln i Malmö. Illustrationer: Fojab/NCC.

Vaccinationskliniken Svea Vaccin flyttar in med sin första drop-in mottagning utanför Stockholmsområdet. Övriga nya hyresgäster i Triangeln är den internationella kedjan Nikita Hair, Five Five Nails, Fitness 24 Seven och Slimfood.
– Det är viktigt att Triangeln lockar till sig verksamheter som kompletterar handelsetableringarna. Vi har snart halva ytan uthyrd och samtliga nya hyresgäster verkar inom servicebranschen så nu finns skönhetssalonger, restaurang, friskvård och en ny vaccinationsklinik bland utbudet, säger Ulrika Lindmark, projektchef på NCC.

De nya hyresgästerna representerar flera olika verksamheter. Den norska frisörkedjan Nikita Hair är Skandinaviens största med över 700 medarbetare och öppnar sin andra Malmö-salong i Triangeln. Ytterligare en skönhetssalong etablerar sig i den nya gallerian. Five Five Nails (tidigare Euronail) är nagelvårdsspecialister med åtta anläggningar från Stockholm i norr till Löddeköpinge i söder.

Fitness 24 Seven kommer att bedriva verksamhet i två plan i den nya gallerian. Företaget driver gym och har närmare sextio anläggningar i södra Sverige, varav ett flertal anläggningar i Skåne.

Genom hyresavtalet med Slimfood, som specialiserat sig på sallad och sushi, har också Triangeln fått ytterligare ett komplement till sitt restaurangutbud.

Gallerian på cirka 12 000 kvadratmeter rymmer ett 70-tal butiker och beräknas stå klar 2013. Den miljöklassas enligt Breeam och byggs ihop med Triangelns Köpcentrum.

Tillsammans bildar de Malmö innerstads största galleria på 36 000 kvadratmeter.

Projektet Triangeln är i miljardklassen och drivs i NCC:s egen regi. Det omfattar även kontor i fyra våningar, 200 lägenheter, garage för 400 bilar men även för cyklar.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige