Image

Novi och NAI Svefa i samarbete kring marknadsprognoser

Bolag Novi Real Estate och NAI Svefa ingår ett strategiskt samarbete som innebär att Novi nu kan erbjuda sina kunder aktuella marknadsprognoser.
Publicerad den 5 April 2016
Mikael Lundström. Bild: NAI Svefa
Mikael Lundström. Mikael Hasselberg Bild: Grandab
Mikael Hasselberg

- Som ett led i att erbjuda våra förvaltningskunder aktuell marknadsinformation samt relevanta jämförelser i syfte att ha bästa möjliga beslutsunderlag för kommande affärer inleder vi ett strategiskt samarbete med NAI Svefa, som är en av Sveriges största fastighetskonsulter. De är rikstäckande och finns idag på 17 orter varav många är intressanta för Novi Real Estate framtida verksamhet. För oss handlar det om att knyta samarbeten och specialist- kompetens som är till gagn för våra kunder samt kompletterar vårt egna tjänsteutbud, säger Mikael Hasselberg, vd för Novi Real Estate.

- Jag är mycket förväntansfull inför samarbetet med Novi Real Estate och deras förvaltningskunder. Att jobba inom ramen för förvaltningsuppdrag är nytt för oss och vi ser fram emot en spännande utveckling tillsammans med Novi Real Estate som är en ny intressant aktör på den svenska förvaltningsmarknaden, säger Mikael Lundström, vd och koncernchef på NAI Svefa.

Novi Real Estate, vars affärsidé är att externförvalta fastigheter, startade sin verksamhet per 1 april 2016 med förvaltningsuppdraget för Gamla Livförsäkringsaktiebolaget SEB Trygg Liv (publ). Uppdraget består av att förvalta SEB Trygg Livs svenska fastighetsbestånd som omfattar cirka 505 000 kvadratmeter med ett hyresvärde om cirka 1,3 miljarder kronor och totalt fastighetsvärde på cirka 23,6 miljarder kronor.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Novi Real Estate på Branschguiden

Novi Real Estate erbjuder tjänster inom externförvaltning av fastigheter. Vi är en aktör med stabila och finansiellt starka ägare tillför kompetens och kunskap till branschen. Våra ägare och partners har lång erfarenhet av att utveckla uppdrag, organisationer och bolag. Novi Real Estate är en långsiktig och konkurrenskraftig aktör på förvaltningsmarknaden.
Novi är latin för ny, och det passar oss. Vi vill vara nytänkande och nyskapande. Även loggan står för nyskapande – en symbol för att vi inte följer ett utstakat spår utan kan och vågar bryta ny mark.
Vi förvalt...

Läs mer om Novi Real Estate på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Boverket om investeringsstöden: "Ser inte vilka syften som uppnås med det här"

Bostäder Boverket bekräftar den mörka bild för utvecklare med investeringsstöd utanför storstadsregionerna som målades upp på Fastighetssverige i fredags, efter regeringens senaste ändring.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY