Image

Novi anställer två förvaltare

Bolag Novi har anställt två nya förvaltare till Stockholmskontoret.
Publicerad den 29 Juni 2016

Jens Jämtberg började i maj och kommer närmast från Oscar Properties där han har arbetat med ekonomi och förvaltning. Dessförinnan arbetade han som revisor på Hummelkäppen.

Ted Lindsjö började i juni och kommer närmast från Malmö Stadsfastigheter där han bland annat har arbetat som förvaltare för Malmö Live.

– Vi är mycket nöjda och glada över att få hälsa Jens och Ted välkomna på vår resa mot att utveckla Novi till en långsiktig och konkurrenskraftig aktör på förvaltningsmarknaden, säger Kinga Kinnunen, kundansvarig för SEB-Tryggliv uppdraget.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Besqab laddar upp för banksamtal framöver

Ekonomi/Finansiering I förra veckan gick Besqab ut med informationen om att de gör en avsättning i pågående produktion och en nedskrivning av exploateringsfastigheter – i syfte att ge en tydligare bild av värdena i ljuset av marknadsförutsättningarna. Trots det kör de vidare på planerna om nyproduktion under 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige