Image

Novi anställer två förvaltare

Bolag Novi har anställt två nya förvaltare till Stockholmskontoret.
Publicerad den 29 Juni 2016

Jens Jämtberg började i maj och kommer närmast från Oscar Properties där han har arbetat med ekonomi och förvaltning. Dessförinnan arbetade han som revisor på Hummelkäppen.

Ted Lindsjö började i juni och kommer närmast från Malmö Stadsfastigheter där han bland annat har arbetat som förvaltare för Malmö Live.

– Vi är mycket nöjda och glada över att få hälsa Jens och Ted välkomna på vår resa mot att utveckla Novi till en långsiktig och konkurrenskraftig aktör på förvaltningsmarknaden, säger Kinga Kinnunen, kundansvarig för SEB-Tryggliv uppdraget.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så påverkas marknaden av Amazons intåg

Handel Efter år av spekulationer och väntan har Amazon nu lanserats i Sveriges. Emma Hernell, vice vd för HUI Research, berättar för Fastighetssverige om handelskonsekvenserna av Amazons etablering, hur köpmönstren kan förändras och vilka konsumtionssegment som framför allt utmanas av den amerikanska jätten.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY