Image

Novi tar in nya partners

Karriär Nya partners och nyckelpersoner i Novi Den 1 april tillträdde det nya förvaltningsbolaget Novi Real Estate det stora SEB Trygg Liv-uppdraget. Ett 30-tal personer ingår nu i organisationen. Novi presenterar nu tre nyckelpersoner som även är partners i bolaget.
Publicerad den 8 April 2016
Kinga Kinnunen. Bild: Novi Real Estate
Kinga Kinnunen. Jimmy Ronstad. Bild: Novi Real Estate
Jimmy Ronstad. Henrik Forsberg. Bild: Novi Real Estate
Henrik Forsberg.

De tre nya delägarna är:

# Kinga Kinnunen, som är kundansvarig för SEB Trygg Liv-uppdraget. Hon ansvarade även tidigare för beståndet för Aberdeen Asset Managaments räkning. Hon tillträdde den 1 april.

# Jimmy Ronstad, som är regionchef på Novi Real Estate i västra och södra Sverige. Han kommer närmast från Newsec Asset Management där han varit affärsansvarig för Alectas förvaltning i västra och södra Sverige.

# Henrik Forsberg, som är teknik- och projektchef på Novi Real Estate. Han kommer närmast från Hifab där han varit marknads- områdeschef. Han tillträder sin tjänst under våren 2016.

Novi Real Estate skall kunna erbjuda ytterligare nyckelpersoner delägarskap.

– Att Kinga, Jimmy och Henrik nu inträder som delägare är ett bevis på att vårt koncept är attraktivt. En viktig framgångsfaktor är att kunna erbjuda nyckelpersoner delägarskap, vilket är ett steg i att etablera Novi Real Estate som ett av de ledande bolagen i landet på externförvaltningsmarknaden. Alla tre kommer att tillföra specialistkompetens till fördel för våra kunder, säger Mikael Hasselberg, vd för Novi Real Estate.

Novi Real Estate ägs av Gullringsbo, Grandab och partners.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Novi Real Estate på Branschguiden

Novi Real Estate erbjuder tjänster inom externförvaltning av fastigheter. Vi är en aktör med stabila och finansiellt starka ägare tillför kompetens och kunskap till branschen. Våra ägare och partners har lång erfarenhet av att utveckla uppdrag, organisationer och bolag. Novi Real Estate är en långsiktig och konkurrenskraftig aktör på förvaltningsmarknaden.
Novi är latin för ny, och det passar oss. Vi vill vara nytänkande och nyskapande. Även loggan står för nyskapande – en symbol för att vi inte följer ett utstakat spår utan kan och vågar bryta ny mark.
Vi förvalt...

Läs mer om Novi Real Estate på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Boverket om investeringsstöden: "Ser inte vilka syften som uppnås med det här"

Bostäder Boverket bekräftar den mörka bild för utvecklare med investeringsstöd utanför storstadsregionerna som målades upp på Fastighetssverige i fredags, efter regeringens senaste ändring.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY