Image

NAI Svefa rekryterar tre personer

Bolag NAI Svefa stärker sin värderingsverksamhet i Norrköping, Stockholm och Malmö genom rekryteringar av Petter Öhman, Hedvig Mathisson och Mikael Svensson.
Publicerad den 24 Maj 2016

Petter Öhman är civilingenjör Lantmäteri och har tidigare arbetat med analys och värdering i samband med transaktioner på Catella i Malmö. Han börjar på NAI Svefas Norrköpingskontor den första augusti.

Hedvig Mathisson är civilingenjör Samhällsbyggnad och har tre års erfarenhet från Stockholms stad där hon främst arbetat med fastighetsvärdering. Hon kommer att stärka upp den strategiska satsningen mot värdering av byggrätter, som har sin utgångspunkt från Stockholm, och ansluter till NAI Svefa i slutet av augusti.

Mikael Svensson är nyutexaminerad civilingenjör Lantmäteri och kommer i början av juni att ansluta till värderingsverksamheten i Malmö.

– Vår kontinuerliga satsning på strukturkapital och stark regional närvaro har gett utdelning under de senaste tre åren och vi vill fortsätta att befästa vår marknadsposition som landets största och ledande värderingsföretag. Vi har sett en positiv utveckling sett till både vår omsättning och vår marginal genom effektiva processer och ett kvalitetssäkrat arbetssätt. Vi vill fortsätta öka vår rådgivningsverksamhet i hela landet och ser det som en viktig pusselbit för att säkerställa kvalitet, säger Mikael Lundström, vd för NAI Svefa.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige