Image

Novi hyr ut i Göteborg

Uthyrning Novi Real Estate välkomnar ett nytt restaurangkoncept till Esperantoplatsen i Göteborg.
Publicerad den 19 Juni 2017
Annons
Image

Novi Real Estate har på uppdrag för Gamla Livförsäkringsaktiebolaget SEB Trygg Liv hyrt ut cirka 1 250 kvadratmeter på Esperantoplatsen i Göteborg till aktörerna bakom restaurangerna Barabicu och Tranquilo.

– Platsen kompletteras med en ny restaurang och umgängesplats som bidrar till det breda utbud som redan finns i området. Det har varit en lång urvalsprocess att hitta rätt aktör med rätt koncept och nu kommer något till Esperantoplatsen som är positivt för lokalen, fastigheten, Rosenlund och staden. Vi tror verkligen att denna professionella aktör kommer erbjuda Göteborgarna en fantastisk plats att umgås på, säger Anton Drott, kontraktförvaltare på Novi Real Estate.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Novi Real Estate på Branschguiden

Novi Real Estate erbjuder tjänster inom externförvaltning av fastigheter. Vi är en aktör med stabila och finansiellt starka ägare tillför kompetens och kunskap till branschen. Våra ägare och partners har lång erfarenhet av att utveckla uppdrag, organisationer och bolag. Novi Real Estate är en långsiktig och konkurrenskraftig aktör på förvaltningsmarknaden.
Novi är latin för ny, och det passar oss. Vi vill vara nytänkande och nyskapande. Även loggan står för nyskapande – en symbol för att vi inte följer ett utstakat spår utan kan och vågar bryta ny mark.
Vi förvalt...

Läs mer om Novi Real Estate på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Boverket om investeringsstöden: "Ser inte vilka syften som uppnås med det här"

Bostäder Boverket bekräftar den mörka bild för utvecklare med investeringsstöd utanför storstadsregionerna som målades upp på Fastighetssverige i fredags, efter regeringens senaste ändring.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY