Image

Novi hyr ut 1 000 kvadratmeter till Wester Elsner

Uthyrning Arkitektbyrån Wester Elsner har tecknat ett åttaårigt hyreskontrakt och flyttar in på Blasieholmen i Stockholm.
Publicerad den 14 Juni 2017

Novi Real Estate har i uppdraget för Gamla Livförsäkringsbolaget SEB Trygg Liv tecknat ett åttaårigt hyreskontrakt med arkitektbyrån Wester Elsner avseende ett helt våningsplan om cirka 1 000 kvadratmeter i fastigheten Käpplingeholmen 4. I och med uthyrningen till Wester Elsner har Novi slutfört uthyrningsarbetet för de fyra våningsplanen som Roschier lämnade i början av året och fastigheten är nu fullt uthyrd. Nyligen tillträde Moderaterna de två översta våningsplanen samt att Giertz Vinimport har utökat sina be ntliga ytor i fastigheten.

– Det är mycket glädjande att få välkomna Wester Elsner till fastigheten där även vi själva har valt att etablera vårt huvudkontor. Uthyrningsarbetet med Käpplingeholmen 4 har varit mycket framgångsrikt generellt och i synnerhet det inspirerande arbetet med Wester Elsner. Vi ser fram emot att under mitten av fjärde kvartalet få leverera en skräddarsydd lokal till vår nya hyresgäst, säger Jonas Weimer, uthyrningsansvarig på Novi Real Estate.

”För oss arkitekter är det egna kontoret så klart extra viktigt, och dom som varit hos oss vet att vi sitter fint redan i dag. Men efter mer än tio år på samma adress känns det fantastiskt att snart få flytta in i nya lokaler anpassade efter våra önskemål. Mitt i en expansiv fas samlas vi på ett nyinrett våningsplan i ett fantastiskt hus. Samtidigt som vi sitter kvar i city. Vi ser verkligen fram emot flytten och att få vännerna på Novi som grannar, säger Lars Wester, partner på Wester Elsner Arkitekter AB.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska Södra Änggården förvandlas från industriområde till bostadsområde

Bygg/Arkitektur Södra Änggården är en ny, stor stadsdel i Göteborg som utvecklas just nu. Sex olika byggaktörer är involverade i projektet, ett projekt som hålls ihop av Development Partner. För vd Marcus Jonsson, som varit involverad sedan 2017, har det varit en resa genom pandemi, lågkonjunktur och byggkris.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige