Image

Novi hyr ut 1 000 kvadratmeter till Wester Elsner

Uthyrning Arkitektbyrån Wester Elsner har tecknat ett åttaårigt hyreskontrakt och flyttar in på Blasieholmen i Stockholm.
Publicerad den 14 Juni 2017
Annons
Image

Novi Real Estate har i uppdraget för Gamla Livförsäkringsbolaget SEB Trygg Liv tecknat ett åttaårigt hyreskontrakt med arkitektbyrån Wester Elsner avseende ett helt våningsplan om cirka 1 000 kvadratmeter i fastigheten Käpplingeholmen 4. I och med uthyrningen till Wester Elsner har Novi slutfört uthyrningsarbetet för de fyra våningsplanen som Roschier lämnade i början av året och fastigheten är nu fullt uthyrd. Nyligen tillträde Moderaterna de två översta våningsplanen samt att Giertz Vinimport har utökat sina be ntliga ytor i fastigheten.

– Det är mycket glädjande att få välkomna Wester Elsner till fastigheten där även vi själva har valt att etablera vårt huvudkontor. Uthyrningsarbetet med Käpplingeholmen 4 har varit mycket framgångsrikt generellt och i synnerhet det inspirerande arbetet med Wester Elsner. Vi ser fram emot att under mitten av fjärde kvartalet få leverera en skräddarsydd lokal till vår nya hyresgäst, säger Jonas Weimer, uthyrningsansvarig på Novi Real Estate.

”För oss arkitekter är det egna kontoret så klart extra viktigt, och dom som varit hos oss vet att vi sitter fint redan i dag. Men efter mer än tio år på samma adress känns det fantastiskt att snart få flytta in i nya lokaler anpassade efter våra önskemål. Mitt i en expansiv fas samlas vi på ett nyinrett våningsplan i ett fantastiskt hus. Samtidigt som vi sitter kvar i city. Vi ser verkligen fram emot flytten och att få vännerna på Novi som grannar, säger Lars Wester, partner på Wester Elsner Arkitekter AB.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Novi Real Estate på Branschguiden

Novi Real Estate erbjuder tjänster inom externförvaltning av fastigheter. Vi är en aktör med stabila och finansiellt starka ägare tillför kompetens och kunskap till branschen. Våra ägare och partners har lång erfarenhet av att utveckla uppdrag, organisationer och bolag. Novi Real Estate är en långsiktig och konkurrenskraftig aktör på förvaltningsmarknaden.
Novi är latin för ny, och det passar oss. Vi vill vara nytänkande och nyskapande. Även loggan står för nyskapande – en symbol för att vi inte följer ett utstakat spår utan kan och vågar bryta ny mark.
Vi förvalt...

Läs mer om Novi Real Estate på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Boverket om investeringsstöden: "Ser inte vilka syften som uppnås med det här"

Bostäder Boverket bekräftar den mörka bild för utvecklare med investeringsstöd utanför storstadsregionerna som målades upp på Fastighetssverige i fredags, efter regeringens senaste ändring.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY