Image
Takomotie.
Takomotie. Bild: Nordika

Nordika hyr ut i Helsingfors

Uthyrning Nordika har tecknat ett långt hyresavtal med Evidensia för en veterinärklinik i fastigheten Takomotie som ligger i Pitäjänmäki i Helsingfors. Avtalet löper på 13 år och kommer bli deras största veterinärklinik i Finland.
Publicerad den 23 Augusti 2022
Annons
Image

Evidensia erbjuder trygg vård för djur och har både lokala djurkliniker samt specialiserade djursjukhus över hela Europa. I dag är företaget världsledande inom veterinärvården och är verksamma i 19 olika länder. Evidensia har valt att expandera och öppna ytterligare en djurklinik cirka åtta kilometer får Helsingfors centrum i Takomotie vilket tidigare var huvudkontor till Stockmann. Lokalen är cirka 1 600 kvadratmeter.
– Vi är mycket positiva till att Evidensia valt att göra sin största etablering i en av våra högkvalitativa fastigheter i Finland. Deras veterinärklinik kommer bli ett bra tillskott till området där både kontor och handel finns, säger Andrew Taylor, fastighetschef på Nordika Fastigheter.

Takomotie är en fastighet på 15 000 kvadratmeter och erbjuder såväl stora öppna kontorsytor som mindre kontorslokaler. I fastigheten pågår ett löpande arbete för att reducera klimatpåverkan samt certifiering utifrån våra hållbarhetambitioner.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Acrinova tar sig an Nasdaqs huvudlista

Bolag Nästa vecka flyttas Arcinova upp på Nasdaq Stockholm. Det är ett betyg på att företaget går rätt väg, menar vd:n Ulf Wallén som inte tycks oroad av den senaste tidens turbulenta aktiemarknad.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige