Image
Takomotie.
Takomotie. Bild: Nordika

Nordika hyr ut i Helsingfors

Uthyrning Nordika har tecknat ett långt hyresavtal med Evidensia för en veterinärklinik i fastigheten Takomotie som ligger i Pitäjänmäki i Helsingfors. Avtalet löper på 13 år och kommer bli deras största veterinärklinik i Finland.
Publicerad den 23 Augusti 2022

Evidensia erbjuder trygg vård för djur och har både lokala djurkliniker samt specialiserade djursjukhus över hela Europa. I dag är företaget världsledande inom veterinärvården och är verksamma i 19 olika länder. Evidensia har valt att expandera och öppna ytterligare en djurklinik cirka åtta kilometer får Helsingfors centrum i Takomotie vilket tidigare var huvudkontor till Stockmann. Lokalen är cirka 1 600 kvadratmeter.
– Vi är mycket positiva till att Evidensia valt att göra sin största etablering i en av våra högkvalitativa fastigheter i Finland. Deras veterinärklinik kommer bli ett bra tillskott till området där både kontor och handel finns, säger Andrew Taylor, fastighetschef på Nordika Fastigheter.

Takomotie är en fastighet på 15 000 kvadratmeter och erbjuder såväl stora öppna kontorsytor som mindre kontorslokaler. I fastigheten pågår ett löpande arbete för att reducera klimatpåverkan samt certifiering utifrån våra hållbarhetambitioner.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige