Image

Midroc hyr ut i Tändstickspalatset

Uthyrning Midroc har tecknat två nya hyresavtal i Tändstickspalatset i Stockholm. Avtalen omfattar två kontorslokaler om totalt 368 kvadratmeter.
Publicerad den 7 Mars 2017
Annons
Image
Tändstickspalatset i Stockholm. Bild: Midroc
Tändstickspalatset i Stockholm.

Tändstickspalatset är beläget på Västra Trädgårdsgatan, nära NK och Kungsträdgården i Stockholm. Det renoverades varsamt 2010-2011 och inrymmer nu moderna kontor, kontorshotell, konferens och restaurang.

– Efter ombyggnaden etablerade vi ett nytt koncept. Kombinationen av modern inredning och detaljer från byggnadens ursprung upplevs spännande, och med både konferens och restaurang att tillgå underlättas affärsmötena. Det attraktiva läget spelar också en stor roll för våra hyresgäster, säger Peter Syrén, vice vd för Midroc Properties.

Midroc har nu tecknat hyresavtal med IAM Advokatbyrå avseende en kontorslokal på 118 kvadratmeter. Kontoret har bland annat en egen entré. Midroc har också tecknat hyresavtal med Keystone MCF Corporate Finance avseende en kontorslokal på 250 kvadratmeter. Till lokalen hör en balkong som löper längs fasaden runt hela innergården. Inflyttning sker i april.

– Vi har varit ute och sökt nya lokaler under en längre tid. När vi såg att Tändstickspalatset, som vi kände till väl sedan tidigare, hade lediga lokaler blev vi mycket entusiastiska. För oss blir lokalerna en utmärkt kombination av ändamålsenliga kontor för våra anställda, och representativa lokaler på en historisk adress för våra kunder, säger Andreas Stenbäck på Keystone MCF Corporate Finance.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Midroc Property Development på Branschguiden

Midroc skapar platser och byggnader för människor som ser möjligheter. Bostäder och kontor, hotell och stadsdelar, kongresscenter och förskolor. Inspirerande platser med förutsättningar för människor att leva sina liv som de vill.

Människor som drivs av kärlek till något ser möjligheter. De ser en väg där andra ser en återvändsgränd. De ger allt för att uppnå flow, perfektion och sin vision. Om vi öppnar ögonen, låter oss inspireras och ser mer av det som gränsöverskridarna ser? Om vi väljer att omfamna människor som ser möjligheter? Det är vad Midroc menar med ...

Läs mer om Midroc Property Development på Branschguiden

Partnertext

Framtidens laddsystem för elbilar

Presenteras av ChargeNode

Lediga Fastighetsjobb
Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Annika Backlund: "Jag köper aldrig ett hus jag inte själv skulle kunna tänka mig att bo i"

Bolag Annika Backlund är en av väldigt få kvinnliga svenska fastighetsägare. Här berättar hon sin historia; hur hon byggt upp sitt bestånd från 0 till 700 lägenheter, finansieringsproblematiken på mindre orter, dråpliga historier under entreprenörsresan – och regeln hon aldrig bryter mot: "Jag köper aldrig ett hus jag inte själv skulle kunna tänka mig att bo i".

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY