Image

Midroc startar försäljning i Helsingborg

Bostäder Midroc startar försäljningen av 107 bostadsrätter som kommer att uppföras i anslutning till den nya hotell- och kongressanläggningen i Helsingborgs centrum.
Publicerad den 16 Mars 2017
Midroc säljstarter 107 lägenheter. Bild: Wingårdhs arkitekter
Midroc säljstarter 107 lägenheter.

Wingårdhs arkitekter har gestaltat det nya bostadskvarteret som kommer att bestå av fyra huskroppar, mellan fem och nio våningar höga.

– Det är väldigt roligt att försäljningen av bostäderna nu kommer igång. Vi har börjat med de som föranmält sig och i dag släpps informationen om alla lägenheterna på hemsidan. Det är en unik möjlighet att kunna erbjuda en så stor mängd och variation av nybyggda bostäder mitt i centrum, och dessutom med en fantastisk sundsutsikt, säger Johan Svedström, biträdande affärschef i Midroc.

– Vår tanke har varit att skapa bostäder med hög arkitektonisk nivå. Vi låter moderna ideal om bra bostäder kombineras med den klassiska byggmästartraditionens kvalitetsfokus. Lägenheterna har tidlösa värden som gedigna material, väl tilltagen takhöjd och höga fönster som släpper in ljuset. Generösa sällskapsytor kombineras med en mer privat del, säger Gert Wingårdh.

Utvecklingen av Ångfärjetomten innebär en ny hotell- och kongressanläggning, tillsammans med 155 bostäder. I bostadskvarteret byggs 107 bostadsrätter och 47 hyresrättslägenheter. Midroc säljer bostadsrätterna medan Erik Bancks stiftelse hyr ut hyresrätterna.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Midroc Property Development på Branschguiden

Midroc skapar platser och byggnader för människor som ser möjligheter. Bostäder och kontor, hotell och stadsdelar, kongresscenter och förskolor. Inspirerande platser med förutsättningar för människor att leva sina liv som de vill.

Människor som drivs av kärlek till något ser möjligheter. De ser en väg där andra ser en återvändsgränd. De ger allt för att uppnå flow, perfektion och sin vision. Om vi öppnar ögonen, låter oss inspireras och ser mer av det som gränsöverskridarna ser? Om vi väljer att omfamna människor som ser möjligheter? Det är vad Midroc menar med ...

Läs mer om Midroc Property Development på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Pantbanken Sverige: "Det gäller att passa på"

Bolag Pantbanken Sverige är landets största pantbanksföretag som har värderat, belånat och sålt saker ända sedan 1866. Nyligen slog de till med ett förvärv. Företagets vd Peter Sundström berättar för Fastighetssverige om allt som händer hos dem.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY