Image

Midroc hyr ut i centrala Stockholm

Uthyrning Midroc har tecknat ett hyresavtal med Möller & Partners om 400 kvadratmeter kontorsytor på Engelbrektsplan 2 i Stockholm.
Publicerad den 1 Juli 2016
Annons
Image
Fastigheten Landbyska verket. Bild: Midroc
Fastigheten Landbyska verket.

Uthyrningen innebär att Midroc nu har hyrt ut samtliga ytor i kontorsfastigheterna belägna längs Birger Jarlsgatan och vid Humlegården.

– Midrocs kontorsfastigheter i centrala Stockholm omfattar 12 000 kvadratmeter. Uthyrningen till Möller & Partners visar att våra kontorsfastigheter i city är högattraktiva. De har ett fantastiskt läge med en kombination av pulsen vid Stureplan och lugnet vid Humlegården, säger Peter Syrén, vice vd för Midroc Properties.

– Möller & Partners har vuxit med nya affärsområden och fler anställda. Vi är därför väldigt glada över att kunna flytta in i ett mycket fint kontor som är väl anpassat till våra expansionsplaner samt motsvarar våra höga kvalitetskrav, säger Henrik Jussi-Pekka, vd för Möller & Partners.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Midroc Property Development på Branschguiden

Midroc skapar platser och byggnader för människor som ser möjligheter. Bostäder och kontor, hotell och stadsdelar, kongresscenter och förskolor. Inspirerande platser med förutsättningar för människor att leva sina liv som de vill.

Människor som drivs av kärlek till något ser möjligheter. De ser en väg där andra ser en återvändsgränd. De ger allt för att uppnå flow, perfektion och sin vision. Om vi öppnar ögonen, låter oss inspireras och ser mer av det som gränsöverskridarna ser? Om vi väljer att omfamna människor som ser möjligheter? Det är vad Midroc menar med ...

Läs mer om Midroc Property Development på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter utmaningar under pandemin: Skanska börjar se ljuset i tunneln

Bolag Skanskas vd Anders Danielsson om prestationen under årets andra kvartal, stundande utmaningar, och det stora intresset från investerarmarknaden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY