Image

Tändstickspalatset fullt uthyrt

Uthyrning Midroc har tecknat hyresavtal med Croisette rörande en kontorslokal i Tändstickspalatset i Stockholm. Uthyrningen innebär att fastigheten nu är fullt uthyrt – samt att det finns inte några vakanser i Midrocs fastighetsbestånd i Stockholm.
Publicerad den 22 Mars 2017
Annons
Image
Tändstickspalatset Bild: Pixprovider
Tändstickspalatset

Tändstickspalatset är beläget på Västra Trädgårdsgatan, nära NK och Kungsträdgården i Stockholm. Det renoverades varsamt 2010-2011 och inrymmer nu kontor, kontorshotell, konferens och restaurang.

– Vi glädjer oss åt uthyrningen till Croisette, och vi är övertygade om att lokalen passar dem väldigt bra. Eftersom vi inte har några vakanser kvar i Stockholm, så önskar vi oss samtidigt fler lokaler här för att kunna ta oss an det behov och de önskemål som finns på marknaden. De lokaler vi erbjuder finns i CBD, på Västra Trädgårdsgatan, Birger Jarlsgatan och Biblioteksgatan, säger Peter Syrén, vice vd i Midroc Properties.

– Både Midroc som fastighetsägare och byggnaden Tändstickspalatset passar vår etablering i Stockholm mycket väl. Vi är glada att vi fått möjligheten att hyra ett kontor i denna vackra byggnad och ser fram emot ett långt och expansivt samarbete, vilket möjliggörs genom de fina faciliteter som finns i övrigt i byggnaden, säger Per Svensson, vd på Croisette.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Midroc Property Development på Branschguiden

Midroc skapar platser och byggnader för människor som ser möjligheter. Bostäder och kontor, hotell och stadsdelar, kongresscenter och förskolor. Inspirerande platser med förutsättningar för människor att leva sina liv som de vill.

Människor som drivs av kärlek till något ser möjligheter. De ser en väg där andra ser en återvändsgränd. De ger allt för att uppnå flow, perfektion och sin vision. Om vi öppnar ögonen, låter oss inspireras och ser mer av det som gränsöverskridarna ser? Om vi väljer att omfamna människor som ser möjligheter? Det är vad Midroc menar med ...

Läs mer om Midroc Property Development på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Här ska Ikano Bostad växa vidare

Bolag Ikano Bostad har förvärvat en fastighet i Partille strax utanför Göteborg med möjlighet att bygga cirka 100 bostäder. Fastighetssverige diskuterar med Ikano Bostads vd Robert Jaaniste.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY