Image

Mariette Hilmersson blir ny vd för Region Väst hos Castellum

Bolag Mariette Hilmersson har utnämnts till ny vd för Region Väst i Castellum. Hon har lång erfarenhet från flera chefsbefattningar inom fastighetsbranschen. Mariette Hilmersson kommer senast från rollen som vd och koncernchef för Förvaltnings AB Framtiden, en fastighetskoncern som ägs av Göteborgs stad och ansvarar för alla bostadsbolag.
Publicerad den 27 Oktober 2017
Mariette Hilmersson. Bild: Castellum
Mariette Hilmersson.

Som vd kommer Mariette Hilmersson att ansvara för att leda Region Väst – det vill säga Castellums verksamhet i Storgöteborg, Borås och Halmstad – med fastigheter till ett värde av 17 miljarder.

Mariette Hilmersson kommer även att ingå i Castellums koncernledning och tillträder sin nya tjänst den 1 februari 2018.

– Vi ser fram emot att Mariette, genom sin breda erfarenhet inom fastighetsbranschen och strategiska kompetens, kommer att leda verksamheten inom Region Väst på ett framgångsrikt sätt och även bidra till koncernens fortsatta utveckling, säger Henrik Saxborn, vd för Castellum.

– Mariette har gjort ett mycket bra arbete med att skapa goda förutsättningar för koncernen att nå de mål som vi har att leverera. Detta har hon gjort genom att målmedvetet driva förändringsarbetet och att rekrytera många nya medarbetare med hög kompetens. Styrelsen är i dag mycket tacksam för det arbetet då Mariette valt att själv gå vidare. Jag vill passa på att tacka för ett förtroendefullt samarbete och önskar Mariette lycka till i sitt nya arbete, säger Lars Johansson, styrelseordförande i Förvaltnings AB Framtiden.

Styrelsen för Framtiden har utsett Martin Blixt till tf vd och koncernchef för Förvaltnings AB Framtiden och Anna Nordén som tf vd för Framtiden Byggutveckling AB.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige