Image

Lönnbacken köper i Skåne

Transaktioner Lönnbacken Fastigheter köper fastigheten Bjuv 1:178 av en privat fastighetsägare. Uthyrbar area är cirka 5 000 kvadratmeter.
Publicerad den 8 Maj 2013

Byggnaden är omfattande renoverad 2009. Region Skåne och Bjuvs kommun är hyresgäster i fastigheten med verksamheter som bland annat Vårdcentralen Söderåsen, Almlidens förskola och rehabiliteringsträning.

- Den här affären innebär att vi stärker vår närvaro i Skåne, som är en prioriterad region för Lönnbacken. Vi kompletterar vårt befintliga bestånd med en enhet som är bra belägen i regionen och med bra hyresgäster, allt helt i linje med vår affärsidé, säger Greger Hedlund, marknadschef för Lönnbacken Fastigheter.

Lönnbacken äger nu fastigheter för cirka 2,7 miljarder kronor.

säljare är det privata bolaget 1909 Sigtunagruppen.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Colliers: Kontorets kompass snurrar

Uthyrning I fredags släppte Colliers sin senaste kontorsrapport och av allt att döma så sätter pandemin fortsatt sina spår. Men när Karin Witalis, Associate Director, EMEA Research på Colliers, ska sammanfatta kontorsmarknaden i Stockholm så lyder den "alla vill ha allt". Fastighetssverige ringde upp henne för att ta reda på vad det innebär.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige