Image

Lönnbacken köper i Skåne

Transaktioner Lönnbacken Fastigheter köper fastigheten Bjuv 1:178 av en privat fastighetsägare. Uthyrbar area är cirka 5 000 kvadratmeter.
Publicerad den 8 Maj 2013

Byggnaden är omfattande renoverad 2009. Region Skåne och Bjuvs kommun är hyresgäster i fastigheten med verksamheter som bland annat Vårdcentralen Söderåsen, Almlidens förskola och rehabiliteringsträning.

- Den här affären innebär att vi stärker vår närvaro i Skåne, som är en prioriterad region för Lönnbacken. Vi kompletterar vårt befintliga bestånd med en enhet som är bra belägen i regionen och med bra hyresgäster, allt helt i linje med vår affärsidé, säger Greger Hedlund, marknadschef för Lönnbacken Fastigheter.

Lönnbacken äger nu fastigheter för cirka 2,7 miljarder kronor.

säljare är det privata bolaget 1909 Sigtunagruppen.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Fastighetssveriges favoritepisoder från Wallenstams bok

Bolag På vårt event Lokalmarknadsdagen i mars berättar Hans Wallenstam om 90-talskrisen, hur Wallenstam var det enda västsvenska fastighetsbolaget som överlevde och om sina nyvunna erfarenheter som författare. Fastighetssverige har naturligtvis läst hans bok "Mot alla odds" – och under tre dagar rankar vi här de mest läsvärda episoderna från den. I dag: Kulturkrocken mellan det gamla och det nya, vändningen i ulltröja från Grebbestad, valutakäftsmällen på slottet och julkortet till värsta antagonisten.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY