Image

L2 Fastigheter hyr ut i Gamlestaden

Uthyrning Konsultbolaget Sustend flyttar sitt huvudkontor till nya lokaler i Gamlestaden i Göteborg.
Publicerad den 18 December 2015
Annons
Image
Sustend flyttar till nya lokaler. Bild: L2 Fastigheter
Sustend flyttar till nya lokaler.

– Vi är väldigt glada över att Sustend väljer att flytta in hos oss. Deras verksamhet bidrar till att utveckla hela området mot att bli en mer levade och dynamisk stadsdel med olika aktiviteter och fler människor i rörelse, säger Karl Ljunggren, vd för L2 Fastigheter.

Sustend arbetar med underhållsplanering, byggprojektledning och fastighetsförvaltning. De hyr 350 kvadratmeter och flyttar in den 1 maj 2016.

– Vi växer och vill sitta i ett område där vi kan vara en del av ett spännande sammanhang. Hela Gamlestaden omformas just nu och det känns bra att vara med tidigt i den processen och gärna också vara med och sätta vår prägel på den fortsatta utvecklingen i området, säger Anton Klintenberg, affärsutvecklingschef på Sustend.

L2 Fastigheters fastighet i Gamlestaden omfattar 18 000 kvadratmeter mark, varav stora områden ännu inte är bebyggda.

– Vi tittar på möjligheten att bygga fler kontorsytor med stor volym som tillvaratar områdets kvaliteter med ett lite ruffare och fräckare uttryck. Gamlestaden är ett hett område just nu och flera nya projekt håller på att utvecklas. Bland annat Nya Kulan på andra sidan Säveån där det planeras för 45 000 kvadratmeter handelsyta, 13 000 kvadratmeter kontor och cirka 300 nya bostäder, säger Karl Ljunggren.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så blir Rånes framtid efter Amastens ledningsrockad

Bolag SBB har beslutat om den framtida ledningen för Amasten och valt att ersätta Mikael Rånes med Lars Thagesson som vd. Mikael Rånes berättar själv för Fastighetssverige hur den närmaste framtiden blir.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY