Image
L2 hyr ut i Gamlestaden.

L2 hyr ut i Gamlestaden

Uthyrning L2 Fastigheter har tecknat avtal med Studentvikarie om att hyra 1 425 kvadratmeter i kontorsfastigheten Lokomotivet i Gamlestaden i Göteborg. Planerad inflyttning är den 1 mars 2020.


Ny hyresgäst till Lokomotivet i Gamlestaden

Uthyrning Logistikföretaget Green Cargo har tecknat avtal om att hyra 440 kvadratmeter i Lokomotivet, den före detta lokverkstaden i Gamlestaden, Göteborg.


L2 Fastigheter säljer till Västerstaden i Stenungsund

Transaktioner L2 Fastigheter säljer en fastighet bestående av sammanlagt 94 lägenheter vid Stenungstorg i Stenungsund till Västerstaden.


Folkspel flyttar till Gamlestaden

Uthyrning L2 Fastigheter har tecknat hyresavtal med Folkspel om att flytta in i Lokomotivet i Gamlestaden i Göteborg. Det innebär samtidigt starten för ombyggnaden av en före detta lokverkstad till kontor.


L2 Fastigheter köper två kontorsfastigheter i Mölndal

Transaktioner L2 Fastigheter förvärvar två fastigheter i Mölndal om sammanlagt cirka 11 000 kvadratmeter.


Byggstart för nya lägenheter i Stenungsund

Bostäder Nästa vecka inleds byggnationen av 44 nya hyreslägenheter på Stenungstorg i Stenungsund.


L2 skapar nya kontorsytor i Gamlestaden

Bygg/Arkitektur L2 Fastigheter skapar helt nya och moderna kontorslokaler i Gamlestaden, Göteborg i en klassisk halvcirkelformad huskropp som tidigare använts för reparation av SJ:s elektriska lok. Projektet Lokomotivet omfattar 4 800 kvadratmeter.


L2 Fastigheter hyr ut i Gamlestaden

Uthyrning Konsultbolaget Sustend flyttar sitt huvudkontor till nya lokaler i Gamlestaden i Göteborg.


Green Cargo förlänger med L2 i Gamlestaden

Uthyrning Det nya avtalet innebär att Green Cargo totalt hyr 725 kvadratmeter i två stenfastigheter i den sydöstra delen av Gamlestaden i Göteborg.


L2 Fastigheter köper i Borås

Transaktioner L2 Fastigheter har köpt en fullt uthyrd samhällsfastighet, omfattande 6 600 kvadratmeter lokalyta, i Fristad utanför Borås. L2 har också köpt en intilliggande bostadsfastighet med hyresrätter.


Citycon säljer bostäder i Stenungsund

Transaktioner Citycon säljer en nybildad 3D-fastighet med främst bostäder, i anslutning till Stenungs Torg, Stenungsund, till L2 Fastigheter.