Image

L2 hyr ut i Gamlestaden

Uthyrning L2 Fastigheter hyr ut 450 kvadratmeter till ljudspecialisten Akkelis Audio och belysningsföretaget Kakofon i Gamlestaden, Göteborg.
Publicerad den 7 Juli 2015
Annons
Image
L2 Fastigheter hyr ut i Gamlestaden. Bild: L2 Fastigheter
L2 Fastigheter hyr ut i Gamlestaden. Karl Ljunggren Bild: L2 Fastigheter
Karl Ljunggren

De båda företagen tar plats kvadratmeter i byggnaden intill SJ:s före detta lokverkstad i den sydöstra delen av Gamlestaden.

- Det är väldigt roligt att nya företag med spännande verksamheter väljer att etablera sig i den här delen av Gamlestan. Det bidrar till områdets utveckling från ett traditionellt industriområde till ett mer dynamiskt och levande område med mer aktiviteter och fler människor som rör sig här, säger Karl Ljunggren, vd för L2 Fastigheter.

Som granne får de nya hyresgästerna SKF som just nu uppför en helt ny och modern kontorsbyggnad för SKF Sverige. På sikt byggs flera nya broar över Säveån vilket ökar tillgängligheten till området ytterligare.

- Sammantaget gör det att området växer ännu snabbare. I framtiden ser jag här en företagspark med kluster av olika verksamheter. Som fastighetsägare ser vi väldigt positivt på den utvecklingen då det möjliggör en fortsatt utveckling av fastigheten. Vi har idag 18 000 kvadratmeter mark där stora delar ännu inte är bebyggda. Här finns alla möjligheter att skapa något riktigt spännande, säger Karl Ljunggren.

Lokalerna har förmedlats av Colliers International.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Colliers International Sweden AB på Branschguiden

Colliers är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda.
Vårt svenska team består av ett 40-tal experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Leasing, Corporate Solutions samt Valuation. Med kontor i både Stockholm och Göteborg samt ett starkt nordiskt samarbete ser vi till at...

Läs mer om Colliers International Sweden AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Savills IM stärker teamet – rekryterar från Blackrock: "Fantastisk möjlighet"

Bolag Savills IM fortsätter stärka sitt team. Den gången är det Johan Bark som ansluter från Blackrock och tar rollen Head of Client Capital, Nordics. Han berättar för Fastighetssverige vad som lockade med rollen och vad han hoppas åstadkomma, vad han tar med sig från Blackrock och var han ser Savills IM i Norden framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY