Image
Carl Petre, Mikael Hasselberg och Per Liljenfeldt bildar tillsammans bolaget Grandab Management.
Carl Petre, Mikael Hasselberg och Per Liljenfeldt bildar tillsammans bolaget Grandab Management. Bild: Grandab

Konsulttrio bildar managementbolag

Bolag Mikael Hasselberg, Per Liljenfeldt och Carl Petre har tillsammans bildat det nya bolaget Grandab Management. Hasselberg och Liljenfeldt kommer från Fasticon och Carl Petre från Newsec.
Publicerad den 21 Augusti 2013
Mikael Hasselberg. Bild: Grandab
Mikael Hasselberg. Carl Petre. Bild: Grandab
Carl Petre. Per Liljenfeldt. Bild: Grandab
Per Liljenfeldt.

Grandab Management är ett bolag som arbetar med att identifiera, förvärva, utveckla och förvalta fastigheter tillsammans med investerare och samarbetspartners.

Bolaget anlitas av fastighetsägare som ser styrkan och mervärdet i att ha en lokal Asset Manager som kontinuerligt bearbetar marknaden efter fastigheter där potential till värdeökning, genom aktiv utveckling och förvaltning, finns.

Bolaget ägs och drivs av Mikael Hasselberg, Carl Petre och Per Liljenfeldt, vilka har en gedigen och mångårig erfarenhet av förvärv, fastighetsförvaltning, fastighetsutveckling, lokaluthyrning, upphandling samt affärs- och organisationsutveckling.

Mikael Hasselberg kommer närmast från tjänsten som regionchef på Fasticon i Göteborg.

Mikael Hasselberg har tidigare, bland annat, varit vd på Newsec Asset Management under cirka tio års tid.

Carl Petre kommer senast från rollen som uthyrningsansvarig på Newsec Asset Management i Göteborg. Carl Petre har även bred erfarenhet från kommersiell- och bostadsförvaltning.

Per Liljenfeldt är i dagsläget anställd som organisations- och upphandlingskonsult på Fasticon i Göteborg.

- Det känns fantastiskt kul att starta en ny resa och att få göra det med kompetenta partners gör ju det extra spännande. Jag är övertygad om att det kan göras fler affärer om det lokala nätverket tas tillvara. Vi startar i Göteborg och har ambitioner att utveckla verksamheten på andra orter och med fler partners, säger Mikael Hasselberg.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fasticon på Branschguiden

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn.

Digitaliseringen är en av flera drivkrafter som förändrar affärsmodeller och yrkesroller i grunden. Det kräver nya kunskaper och nya arbetssätt. Vi har förståelse för förändringarna och hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad.

Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göt...

Läs mer om Fasticon på Branschguiden

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Savills listar frågorna branschen ska hålla koll på 2023

Lista Fastighetsbranschen likt övriga delar av världen står inför en omställning på grund av all osäkerhet som präglat innevarande decenniet. Pandemi, krig och hög inflation har haft en enorm inverkan på branschen och förväntas få ringar på vattnet de kommande åren. Vad innebär detta för fastighetsbranschen på kort sikt? Fastighetssverige tog hjälp av Savills analyschef Maryrose David för att lista vad som kan vara värt att hålla utkik efter under 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige