Image

Hasselberg lämnar Fasticon

Karriär Mikael Hasselberg, regionchef för Fasticon i väst, lämnar bolaget för att starta egen verksamhet. Bolagets vd Roger Bengtsson tar tillfälligt över regionansvaret.
Publicerad den 14 Augusti 2013
Mikael Hasselberg Bild: Bygg-Fast
Mikael Hasselberg

Hasselberg, som sedan årsskiftet 2011/2012 har varit regionansvarig för Fasticon, lämnar bolaget 1 september.

Fasticon och Fasticon Kompetens har tecknat ett samarbetsavtal med Mikael Hasselberg avseende både konsult- och rekryteringstjänster vilket säkerställer fortsatt leverans av Fasticons tjänster inom regionen tills ny lösning presenteras.

- Vi är för närvarande i slutfasen av planeringen av den fortsatta expansionen i väst och kommer under september månad att presentera vår långsiktiga lösning, säger Fasticons vd Roger Bengtsson, som under mellanperioden tar över regionansvaret.

Vad gäller rekrytering och interim hanteras detta fortsatt av Annika Loberg under Rita Smedberg, regionchef Fasticon Kompetens.

Mikael Hasselberg har tidigare varit vd för Newsec Asset Management.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fasticon på Branschguiden

KOMPETENS FÖR VÄRDESKAPANDE SAMHÄLLSBYGGNAD

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn.

Digitaliseringen är en av flera drivkrafter som förändrar affärsmodeller och yrkesroller i grunden. Det kräver nya kunskaper och nya arbetssätt. Vi har förståelse för förändringarna och hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad.

Kunderna finns över hela Sv...

Läs mer om Fasticon på Branschguiden

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY