Image

Hasselberg lämnar Fasticon

Karriär Mikael Hasselberg, regionchef för Fasticon i väst, lämnar bolaget för att starta egen verksamhet. Bolagets vd Roger Bengtsson tar tillfälligt över regionansvaret.
Publicerad den 14 Augusti 2013
Mikael Hasselberg Bild: Bygg-Fast
Mikael Hasselberg

Hasselberg, som sedan årsskiftet 2011/2012 har varit regionansvarig för Fasticon, lämnar bolaget 1 september.

Fasticon och Fasticon Kompetens har tecknat ett samarbetsavtal med Mikael Hasselberg avseende både konsult- och rekryteringstjänster vilket säkerställer fortsatt leverans av Fasticons tjänster inom regionen tills ny lösning presenteras.

- Vi är för närvarande i slutfasen av planeringen av den fortsatta expansionen i väst och kommer under september månad att presentera vår långsiktiga lösning, säger Fasticons vd Roger Bengtsson, som under mellanperioden tar över regionansvaret.

Vad gäller rekrytering och interim hanteras detta fortsatt av Annika Loberg under Rita Smedberg, regionchef Fasticon Kompetens.

Mikael Hasselberg har tidigare varit vd för Newsec Asset Management.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fasticon på Branschguiden

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn.

Digitaliseringen är en av flera drivkrafter som förändrar affärsmodeller och yrkesroller i grunden. Det kräver nya kunskaper och nya arbetssätt. Vi har förståelse för förändringarna och hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad.

Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göt...

Läs mer om Fasticon på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny regionchef syr om Sernekes kostym

Karriär Visionen är ännu inte klar. Inte så konstigt då Markus Arfvidsson enbart hunnit sitta på stolen som regionchef för Serneke Göteborg i några veckor. Hans uppdrag är att stärka bolagets affär och få det att växa på göteborgsmarknaden. Fastighetssverige tog ett samtal om varför han gillar vägar och hur det var att lämna Skanska efter 27 år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige