Image

Inflyttningsklart för Fasticon i Göteborg

Bolag Fasticon flyttar i dagarna in i lokaler på Kaserntorget 5 i centrala Göteborg. Hyresvärd är Eklandia Fastighets AB och man får bland annat Castellum som granne.
Publicerad den 5 December 2011
Mikael Hasselberg. Bild: Fasticon. Bild: Bygg-Fast
Mikael Hasselberg. Bild: Fasticon.

- Det känns bra att vår etablering blev klar så snabbt vilket gör att vi nu är nära våra kunder i västra Sverige och kan fortsätta utveckla Fasticons verksamhet , säger Mikael Hasselberg, regionchef på Fasticon i Göteborg.

Göteborgsregionen kommer initialt förutom Mikael Hasselberg förstärkas med Annika Loberg rekryteringskonsult och Janne Selenius affärsområdeschef Interim Sverige från Fasticon Kompetens, samt Helena Lago juniorkonsult på Fasticon.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fasticon på Branschguiden

KOMPETENS FÖR VÄRDESKAPANDE SAMHÄLLSBYGGNAD

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn.

Digitaliseringen är en av flera drivkrafter som förändrar affärsmodeller och yrkesroller i grunden. Det kräver nya kunskaper och nya arbetssätt. Vi har förståelse för förändringarna och hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad.

Kunderna finns över hela Sv...

Läs mer om Fasticon på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Så blir Rånes framtid efter Amastens ledningsrockad

Bolag SBB har beslutat om den framtida ledningen för Amasten och valt att ersätta Mikael Rånes med Lars Thagesson som vd. Mikael Rånes berättar själv för Fastighetssverige hur den närmaste framtiden blir.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY