Image

Tidigare Newsec-vd blir regionchef på Fasticon

Karriär Mikael Hasselberg har anställts som chef för Fasticons verksamheter i västra Sverige från och med 1 december 2011. Samtidigt öppnar Fasticon kontor i Göteborg.
Publicerad den 29 September 2011
Mikael Hasselberg. Bild: Bygg-Fast. Bild: Bygg-Fast
Mikael Hasselberg. Bild: Bygg-Fast.

Mikael Hasselberg kommer närmast från egen verksamhet och var tidigare vd i Newsec Asset Management.

- Fasticon har sedan tidigare haft verksamhet i västra Sverige och det är nu dags att komma ännu närmare våra kunder och marknaden
genom att också få en stark lokal närvaro, säger Lennart Andersson, styrelseordförande i Fasticon.

- Vi är mycket glada över att kunna knyta Mikael till bolaget. Med sin långa erfarenhet i fastighetsbranschen och goda kännedom om den lokala marknaden har vi fått rätt ledare för vår satsning i den västra regionen. Han kommer också att inträda som partner i Fasticon, fortsätter Lennart Andersson.

- Att tillsammans med Fasticons övriga medarbetare fortsätta utveckla verksamheten känns roligt, spännande och utmanande. Fasticon är ett tillväxtföretag och satsningen på västra Sverige är en del i bolagets långsiktiga utveckling, säger Mikael Hasselberg.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fasticon på Branschguiden

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn.

Digitaliseringen är en av flera drivkrafter som förändrar affärsmodeller och yrkesroller i grunden. Det kräver nya kunskaper och nya arbetssätt. Vi har förståelse för förändringarna och hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad.

Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göt...

Läs mer om Fasticon på Branschguiden

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Savills listar frågorna branschen ska hålla koll på 2023

Lista Fastighetsbranschen likt övriga delar av världen står inför en omställning på grund av all osäkerhet som präglat innevarande decenniet. Pandemi, krig och hög inflation har haft en enorm inverkan på branschen och förväntas få ringar på vattnet de kommande åren. Vad innebär detta för fastighetsbranschen på kort sikt? Fastighetssverige tog hjälp av Savills analyschef Maryrose David för att lista vad som kan vara värt att hålla utkik efter under 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige