Image

Järngrinden rekryterar Hans Nilsson som byggchef

Bolag Järngrinden plockar in Hans Nilsson till en nyinrättad tjänst som byggchef. Hans Nilsson har en bakgrund som platschef och projektchef på bland annat NCC och Wästbygg och får ett övergripande ansvar över Järngrindens byggproduktion.
Publicerad den 10 Februari 2017
Hans Nilsson. Bild: Järngrinden
Hans Nilsson.

– Järngrinden är inne i en intensiv produktionsfas. Just nu håller vi på att bygga, alternativt ska sätta spaden i marken i närtid för sammanlagt 1 000 lägenheter i hel- eller delägda projekt. Vi behöver därför förstärka vår byggorganisation. Jag har arbetat med Hans på Wästbygg tidigare och vet att vi med honom får mycket erfaren person med rätt kompetens och kvaliteter för den här positionen. Även på ett personligt plan ser jag fram emot att få jobba tillsammans med honom igen, berättar Patrik Ivarson, vd på Järngrinden.

– Byggchefsjobbet är en utmaning som känns lockande och Järngrinden har många intressanta projekt i sin portfölj. För mig innebär det även att jag byter sida efter många år i utförarrollen. Av egen erfarenhet vet jag hur värdefullt det är med en kunnig beställare och jag hoppas på ett gott samarbete med de olika byggentreprenörer som vi arbetar med, säger Hans Nilsson.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige