Image

Intea hyr ut på Garnisonen i Linköping

Uthyrning Region Östergötland har tecknat ett femårigt hyresavtal om cirka 850 kvadratmeter specialanpassade lokaler på Garnisonen i Linköping. Lokalerna ska användas för Region Östergötlands Logopedimottagning och inflyttning är planerad till oktober månad.
Publicerad den 4 September 2018

Lokalerna har under sommaren anpassats efter hyresgästens behov och omfattar nu både undersöknings- och behandlingsrum, kontor och personalutrymmen.

På Logopedmottagningen arbetar man med att förbättra människors kommunikativa förmåga genom att utreda och behandla patienter med olika kommunikationssvårigheter. Det kan till exempel handla om att utreda, diagnostisera och behandla olika typer av röst-, tal-, språk- eller ät/sväljstörningar.
Region Östergötland är redan i dag en mycket uppskattad hyresgäst på Garnisonsområdet, där de sedan tidigare bedriver en rad olika verksamheter på olika adresser i området.

– Från Intea- Garnisonsfastigheters sida är vi stolta över hur vårt samarbete med Region Östergötland har fördjupats genom åren och att vi har fått förtroendet att fortsätta vårt nära samarbete, säger Johan Elwing, vd för Garnisonsfastigheter Linköping.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige