Image

Hufvudstaden hyr ut till bageri i Femman

Uthyrning I september öppnar hantverksbageriet Gateau i Femman i Nordstan.
Publicerad den 26 Augusti 2016
Annons
Image
Gateau bjuder på franska bakverk. Bild: Hufvudstaden
Gateau bjuder på franska bakverk.

Gateau flyttar in på drygt 70 kvadratmeter med bageri och café. Butiken i Femmans mittrum kommer att vara enligt Gateaus designlinje helt i marmor och med sittplatser runt bardiskar.

– Vi har länge planerat för en expansion till Göteborg och är nu mycket glada att vår första etablering blir i Femman i Nordstan. Nya Femman är en attraktiv handelsplats och naturlig mötesplats för göteborgarna och vi är säkra på att vårt koncept kommer förstärka denna upplevelse ytterligare, säger Peter Rydja, vd för Gateau.

– Vi är väldigt glada över att äntligen kunna välkomna Gateau till Göteborg och Femman. Deras klassiska bakverk och höga kvalitet är ett utmärkt tillskott till vår mix av caféer och restauranger där våra besökare hittar fika, mat, dryck och mötesplatser för alla stunder på dagen, säger Cathrine Söderström, affärsutvecklingschef för butik på Hufvudstaden Göteborg.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska SBS växa i Norge: "Jätteintressant marknad"

Bolag Studentbostäder i Norden fortsätter sin expansionsresa och sätter ner knappnålen i ett nytt land på etableringskartan. Vd:n Rebecka Eidenert berättar för Fastighetssverige om premiärköpet i Norge, hur man ser på marknaden och om tillväxtplanerna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY