Image

Hufvudstaden hyr ut till bageri i Femman

Uthyrning I september öppnar hantverksbageriet Gateau i Femman i Nordstan.
Publicerad den 26 Augusti 2016
Gateau bjuder på franska bakverk. Bild: Hufvudstaden
Gateau bjuder på franska bakverk.

Gateau flyttar in på drygt 70 kvadratmeter med bageri och café. Butiken i Femmans mittrum kommer att vara enligt Gateaus designlinje helt i marmor och med sittplatser runt bardiskar.

– Vi har länge planerat för en expansion till Göteborg och är nu mycket glada att vår första etablering blir i Femman i Nordstan. Nya Femman är en attraktiv handelsplats och naturlig mötesplats för göteborgarna och vi är säkra på att vårt koncept kommer förstärka denna upplevelse ytterligare, säger Peter Rydja, vd för Gateau.

– Vi är väldigt glada över att äntligen kunna välkomna Gateau till Göteborg och Femman. Deras klassiska bakverk och höga kvalitet är ett utmärkt tillskott till vår mix av caféer och restauranger där våra besökare hittar fika, mat, dryck och mötesplatser för alla stunder på dagen, säger Cathrine Söderström, affärsutvecklingschef för butik på Hufvudstaden Göteborg.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige