Image

Ny modebutik till Femman

Uthyrning I slutet av november öppnar Pelle P en ny butik om 100 kvadratmeter i Femman, Göteborg.
Publicerad den 11 November 2016
Annons
Image

Pelle P introducerades på marknaden 2007 och drivs av PPY Production AB med huvudkontor i Billdal utanför Göteborg. Kollektionerna består av funktionskläder och fritidskläder. Nu expanderar Pelle P med en ny konceptbutik på Femmans övre plan i Nordstan,

– I vår nya konceptbutik bjuder vi in kunder till att uppleva varumärket Pelle P fullt ut. Vi är glada över att öppna ny butik i den inspirerande miljö som Femman nu lanserar, säger Cecilia Petterson, grundare av varumärket Pelle P.

Under hösten 2016 har varumärken som Boomerang, Gateau och Granit flyttat in i Femman. Snart flyttar även Paolo Robertos restaurangkoncept Pane Fresco in.

– Det händer mycket i Femman nu och med sin breda kollektion är Pelle P ett starkt tillskott till vårt utbud av livsstilsvarumärken – inte minst med tanke på deras nära anknytning till Göteborg, säger Cathrine Söderström, chef affärsutveckling butik på Hufvudstaden Göteborg.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska SBS växa i Norge: "Jätteintressant marknad"

Bolag Studentbostäder i Norden fortsätter sin expansionsresa och sätter ner knappnålen i ett nytt land på etableringskartan. Vd:n Rebecka Eidenert berättar för Fastighetssverige om premiärköpet i Norge, hur man ser på marknaden och om tillväxtplanerna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY