Image

Hufvudstaden hyr ut till Webhallen i Femman

Uthyrning Webhallen öppnar i slutet av november 380 kvadratmeter på nedre plan i Femman i Göteborg.
Publicerad den 19 September 2016

Lagom till julhandeln får Femman i Göteborg tillskott på tekniksidan när Webhallen öppnar en ny butik på gallerians nedre plan. Webhallen har sina rötter inom spel och datorer men har sedan starten 1999 satsat på att expandera och bredda sortimentet.

– Vår första butik i Göteborg har gått bra sedan start och våra senare två tillskott har visat att göteborgare uppskattar vårat koncept. Med en butik i gallerian Femman mitt i Nordstan, det mest välbesökta området i trakten, cementerar vi vår position i staden, säger Wilhelm Sporrong, vd för Webhallen.

Femman är i sluttampen av en omfattande renovering och ska bli en urban mötesplats i Göteborg. Under hösten flyttar varumärken som Victoria’s Secret, Granit, Gateau och Paolo Robertos restaurangkoncept Pane Fresco in i gallerian.

– Femman ska med sitt centrala läge och breda utbud erbjuda en lustfylld shoppingupplevelse för alla. Webhallen breddar ytterligare Femmans utbud och är ett välkommet tillskott i butiksmixen, säger Cathrine Söderström, affärsutvecklingschef för butik på Femman i Göteborg.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige