Image

Inredningsbutik öppnar i Nordstan

Uthyrning I mitten av september öppnar inredningsbutiken Granit i Nordstan i Göteborg.
Publicerad den 24 Augusti 2016
Annons
Image
Granit öppnar i Femman. Bild: Granit
Granit öppnar i Femman.

Den nya butiken i Femman i Nordstan ingår i Granits mindre butikskoncept.

– Vår ambition är att skapa butiker där det är roligt och inspirerande att handla vackra hållbara och funktionella saker. Genom att etablera oss i den inspirerande miljö som Femman nu utvecklas till gläds vi åt att kunna nå riktigt många kunder med vårt härliga erbjudande, säger Granits vd Katarina Grapengiesser.

Till våren får Granit sällskap av bland annat H&M Home medan varumärken som Victoria’s Secret och Kicks utökade flaggskeppsbutik gör entré redan under hösten. Även Paolo Robertos restaurangkoncept Pane Fresco öppnar senare i höst.

– Granit är ett starkt tillskott till Femmans inredningssortiment och bidrar med en kreativ guldkant på vardagliga bestyr. Med sitt centrala läge och breda utbud ska Femman vara en lustfylld shoppingupplevelse för alla, och Granit passar perfekt in i den visionen, säger Cathrine Söderström, affärsutvecklingschef för butik på Femman i Göteborg.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska SBS växa i Norge: "Jätteintressant marknad"

Bolag Studentbostäder i Norden fortsätter sin expansionsresa och sätter ner knappnålen i ett nytt land på etableringskartan. Vd:n Rebecka Eidenert berättar för Fastighetssverige om premiärköpet i Norge, hur man ser på marknaden och om tillväxtplanerna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY